bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/smarttv.jpgMet Smart TV hoeft u niet meer achter uw computer te zitten om te browsen op internet, of om een filmpje op YouTube te bekijken. U belt vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden waar dan ook ter wereld, met Skype, of werkt u uw Hyves en Facebook bij en plaatst u eenvoudig een tweet op Twitter. Huur een video middels Video on Demand of kijk een uitzending terug via Uitzending gemist.

Wij hebben speciaal voor u een TOP 10 SMART TV'S geselecteerd.

 

Hieronder leggen we de verschillende functionaliteiten die onder Smart TV vallen, stuk voor stuk uit.

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/face hyves twit.jpgApplicaties
U kunt verschillende applicaties ('apps' of 'widgets') downloaden, net zoals op uw smart phone. Zo kunt u via uw TV naar Youtube-filmpjes kijken, twitteren, uw facebook pagina bijhouden en direct reageren op diversen televisieprogramma’s. Uiteraard zijn er meerdere apps te downloaden, zodat u ook bijvoorbeeld altijd op de hoogte bent van het weerbericht of nog even snel de files kunt bekijken voordat u, naar uw werk rijd. 

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/uitzending gemist.jpgUitzending gemist?
Met een Smart TV kunt u (afhankelijk van het type TV) op het door uw gewenste tijdstip nog eens een programma rustig terugkijken via uitzending gemist. U hoeft zich zo niet meer druk te maken om het uitzendschema van de TV-zenders. 

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/film.jpgVideo on demand
Nooit meer naar de videotheek, maar rechtstreeks vanaf de bank een video uitzoeken, en direct bekijken. Het merendeel van de fabrikanten biedt u een online videotheek waar u eenvoudig een film kiest en direct kan bekijken.

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/internet.jpg
Internetten op uw TV!

Een speciale webbrowser die geoptimaliseerd is voor uw TV zorgt voor een zeer bijzondere, interactieve online belevenis. De fabrikanten bieden u verschillende mogelijkheden om te browsen, het kan varieren van een uitgebreide afstandbediening tot bediening via een tablet.

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/skype.jpgVideobellen met uw familie?
Met Skype kunt u over de hele wereld gratis skype-to-skype-videogesprekken voeren. U hoeft hier alleen maar een camera op uw TV aan te sluiten.

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/usb.jpgOpnemen op USB
Middels deze functie kunt u programma’s opnemen op een USB stick of op een externe harde schijf en later op een door uw gewenst tijdstip nog eens terugkijken. 

 

bcc-webshop:/Specials/Smart-TV/wifi.jpgWifi & DNLA
Sluit uw Smart TV aan op uw thuisnetwerk en deel draadloos al uw foto’s en video’s met vrienden en familie. U kunt zo gemakkelijk de inhoud van uw fotocamera, camcorder, tablet of smartphone delen op uw TV.

 

Let op! Uiteraard heeft u voor dit alles wel een internetverbinding nodig op uw TV. Sommige TV’s zijn uitgerust met geïntegreerde Wifi, andere zijn Wifi ready. Voor deze laatste TV’s heeft u een additionele wifi dongle nodig. Sluit u uw TV liever bedraad aan op uw netwerk, maar heeft u geen router in de buurt? Bekijk dan eens ons assortiment home plugs. 

1 Producten Top Smart TV

Prijs Merk

Resultaat 1-1 van 1

  1. 1

Grid Lijst

Prijs Merk

Resultaat 1-1 van 1

  1. 1

Grid Lijst