Samsung soundbar HWJ355

Vind je het geluid uit je TV-speakers toch wat vlak? Met de ultraslanke Samsung HWJ355 soundbar, met 2.1 virtual sound, heb je direct beter geluid. Bovendien kun je de soundbar gemakkelijk bedienen met de audio remote app op je smartphone.
Totaal vermogen : 120 W
Aantal speakers soundbar: 2
Audio output channels: 2.1
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen: 0 W
Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital
Meer specificaties…
Van € 119,00
107,00
Je voordeel is € 12,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Hitachi HDMI kabel HAV115HG (1,5 m)

Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4…
Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4 protocol.HDMI MALE naar HDMI MALE van 1,5 meter.

€ 13,00

Hitachi optische digitale kabel HAA115DFO (1,5 m)

Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5…
Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5 meter. Ideaal voor het aansluiten van een DVD speler op een A/V versterker.

€ 13,00

Lexar USB stick JUMPDRIVE16GBS25

Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0,…
Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0, Leessnelheid: 130 MB/s. Formaat: Slide, Kleur van het product: Groen, Wit

€ 13,99

Temium universele afstandsbediening BW0392

3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met…
3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met deze afstandsbediening kunt u uw TV, DVD speler en satelliet/kabelontvanger bedienen. Gegarandeerde compatibiliteit met oude en nieuwe toestellen.

€ 13,99

Monster overspanningsbescherming EXP 400 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 AV biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 29,95

Beschrijving

Over de Samsung HWJ355

Vind je het geluid van je TV-speakers toch wat te vlak? Een soundbar kan hierin uitkomst bieden. Met de Samsung HWJ355 soundbar, met 2.1 virtual sound, heb je direct beter geluid tegen een vriendelijke prijs. En je kunt hem simpel bedienen met de app op je smartphone.

Bedien alles makkelijk vanaf je smartphone
Met TV Sound Connect kun je de soundbar gemakkelijk, via Bluetooth, verbinden met je Samsung TV1. Zo heb je geen last van lelijke draden die door je kamer lopen. Heb je een Samsung TV? Dan bedien je je soundbar gewoon met dezelfde afstandsbediening2. Met de Samsung Audio Remote-app kun je je soundbar eenvoudig bedienen met je smartphone3. Ook heb je hier controle over alle belangrijke functies: aan- en uitzetten, volume en verschillende mediafuncties, maar ook de 7-bands equalizer en de bronselectie. 7-bands equalizer en de bronselectie. Je kunt kiezen uit een brede waaier aan geluidseffecten, passend bij jouw mediagebruik. Bijvoorbeeld Music Mode, Cinema Mode en Sports Mode. Muziek stream je draadloos via bluetooth vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Door het heldere geluid van de soundbar en diepe bassen van de subwoofer beleef je je muziek, films en series ineens een stuk intenser!

1 Voor een beperkt aantal Samsung-apparaten beschikbaar. Kijk voor een complete lijst op www.samsung.com.
2 Met de afstandsbediening van je TV kun je de Soundbar alleen aan- en uitzetten en het volume bedienen.
3 Alleen beschikbaar voor Samsung-apparaten met het Android-besturingssysteem

Specificaties

Soundbar luidspreker
Totaal vermogen 120 W
Aantal speakers soundbar 2
Audio
Audio output channels 2.1
Luidspreker(s) gemiddeld vermogen 0 W
Ingebouwde audio decoders Dolby Digital
Aantal luidsprekers 0
Subwoofer
Meegeleverde subwoofer Ja
Subwoofertype Passief
Draadloze subwoofer Nee
Subwoofer driver grootte 5.25 inch
Bass reflex Ja
Technische details
Ondersteund audioformaat AAC, MP3, OGG, WAV, WMA
Nachtmodus Ja
Afstandsbediening Ja
Ophangsysteem voor aan de muur Ja
Kleur van het product Zwart
Aantal versterker kanalen 2.1
Smart TV Nee
Netwerk
Wi-Fi Nee
AirPlay Nee
Bluetooth Ja
Spotify Connect Nee
Google Cast Nee
Radio
FM-radio Nee
Internet radio Nee
FM radio Nee
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Draadloos
Aantal HDMI poorten 0
Aantal HDMI uitgang(en) 0
Aantal HDMI ingang(en) 0
Aantal USB 2.0 poorten 1
Energie
Typisch stroomverbruik 30 W
Stroomverbruik (in standby) 0.45 W
Gewicht en omvang
Hoogte 5.6 cm
Breedte 94.3 cm
Diepte 6 cm
Hoogte van de subwoofer 30 cm
Breedte van de subwoofer 15.5 cm
Diepte van de subwoofer 28.5 cm
Gewicht soundbar 1.57 kg
Gewicht subwoofer 2.84 kg
Satelliet luidspreker
Draadloze satelliet speakers Nee
Aantal satellieten 0
Optische drive
Ingebouwde speler Nee

Reviews