Lenovo all-in-one computer IC AIO 910-27ISH I7T16GB 256SSD GTX

6e generatie Intel® Core™-processors De nieuwe standaard voor pc-prestaties is gearriveerd: Intels 6e generatie Core-processors. Deze bliksemsnelle processorserie, rijk aan functies, met ingebouwde beveiliging, is gemaakt om uw productivite …
Processorfamilie: Intel Core i7
Opslagmedia: SSD
Totale opslagcapaciteit: 256 GB
Intern geheugen: 16 GB
Besturingssysteem: Windows 10 Home
Meer specificaties…
2009,00

Thuis bezorgen: Nog 4 op voorraad


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Accessoires

Symantec beveiligingssoftware NORTON SECURITY 3.0

Symantec Norton Security Standard voor 1 apparaat. Abonnement voor 1 jaar.
Symantec Norton Security Standard voor 1 apparaat. Abonnement voor 1 jaar.

€ 39,99

WD 2,5" ext.HDD Elements 2TB

Maximale overdrachtssnelheden.De USB 3.0-verbindingsmogelijkheden bieden…
Maximale overdrachtssnelheden.De USB 3.0-verbindingsmogelijkheden bieden maximale prestaties om bestanden over te dragen naar en vanaf deze schijf.Hoge capaciteit in een slank ontwerp.Met tot 2 TB aan capaciteit in een licht ontwerp is deze schijf de ideale aanvulling voor gebruikers onderweg.Gratis proefversie van back-upsoftware.Bij de draagbare opslag van WD Elements wordt een proefversie van de back-upsoftware WD SmartWare Pro geleverd. Hiermee kun je back-ups van je bestanden maken naar je WD Elements-schijf of naar de cloud via je DropBox™-account.Compatibiliteit met USB 3.0 en USB 2.0.Met deze ene schijf krijg je compatibiliteit met de nieuwste USB 3.0-apparaten en ook achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0-apparaten.Verbeter de pc-prestaties.Wanneer je interne harde schijf bijna vol is, wordt je pc trager. Je hoeft geen bestanden te verwijderen. Maak ruimte vrij op je interne harde schijf door bestanden over te brengen op je draagbare opslag van WD Elements en je laptop weer op gang te krijgen.Geformatteerd voor WindowsNTFS-geformatteerd en compatibel met Windows 8, Windows 7, Windows Vista® of Windows XP. Kan opnieuw worden geformatteerd voor Mac®.WD-kwaliteit van binnen en van buiten.Je gegevens zijn belangrijk voor je. Daarom is de schijf aan de binnenkant gemaakt om te voldoen aan Western Digitals strenge vereisten voor duurzaamheid, schokbestendigheid en betrouwbaarheid op de lange termijn. Vervolgens beschermen ze de schijf met een duurzame behuizing die is ontworpen om stijl en bescherming te bieden.

€ 92,99

Monster schermreiniger Clean + Touch (2 x 60 ml)

ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige…
ScreenClean (een gepatenteerde handelsnaam van Monster) is het eerste tweedelige reinigingssysteem dat geschikt is voor alle soorten schermen, van heel klein op jouw smartphone of tablet tot de allergrootste UHD 4K schermen. De twee componenten, ScreenClean 2.0 en CleanTouch 2.0 zijn samen veruit de beste manier om uw kostbare apparatuur schoon te houden en te beschermen. ScreenClean zorgt voor het schoonste scherm dat je ooit gezien hebt en CleanTouch brengt een beschermend en antibacterieel laagje aan waardoor je minder vaak hoeft te poetsen.ScreenCleanverwijdert veilig vingerafdrukken, vetvlekken, vuil en stofperfect voor alle maten schermen bevat geen alcohol en geen ammoniakdruipvrije en streeploze formulekan de electronica niet beschadigenCleanTouchal jouw schermen optimaal beschermdantibacterieelminder vaak schoonmakenveilig voor alle schermengebruik samen met ScreenClean 2.0 voor het ultieme schoon

€ 19,99

Monster overspanningsbescherming EXP 800 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 800 AV biedt prima bescherming voor acht apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.1836 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 150.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 39,95

Logitech Z333

Logitech Z333. Audio output channels: 2.1, Gemiddeld vermogen: 40W, Aanbevolen…
Logitech Z333. Audio output channels: 2.1, Gemiddeld vermogen: 40W, Aanbevolen gebruik: PC. Satellite speaker mid-range driver grootte: 7,62 cm (3"). Subwoofer driver grootte: 13,33 cm (5.25")

€ 49,95

Tp-Link homeplug TL-WPA4220KIT

- Eén druk op de Super Range Extension - Wi-Fi kloon toets vereenvoudigt de…
- Eén druk op de Super Range Extension - Wi-Fi kloon toets vereenvoudigt de Wi-Fi configuratie en helpt u een naadloos en uniform thuisnetwerk op te zetten- De HomePlug AV standaard maakt datatransmissie tot 500 Mbps mogelijk via de bestaande elektrische leidingen in huis - ideaal voor vertragingsvrije HD of 3D video streaming en online games- Breid 300 Mbps draadloze verbindingen uit naar eerder moeilijk bereikbare gedeelten van uw huis en kantoorWat doet dit product?De TL-WPA4220KIT van TP-LINK brengt uw Internet verbinding naar elke ruimte in huis via het bestaande elektrische leidingennet. De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets voor superuitbreiding van het bereik, wat betekent dat u het SSID en wachtwoord van uw router automatisch kunt kopiëren. Op deze manier vergemakkelijkt de TL-WPA4220 het configureren van uw Wi-Fi en maakt hij naadloos roamen binnen uw thuisnetwerk mogelijk.Superuitbreiding van het bereik met één druk op de toetsDe TL-WPA4220 beschikt over een Wi-Fi kloon toets waarmee u het bereik flink kunt vergroten, waarbij de naam van het draadloze netwerk (SSID) en wachtwoord van uw router met één druk op de toets worden gekopieerd. Nadat u de toets hebt ingedrukt, kunt u de powerline adapter overal plaatsen waar u bekabelde of draadloze toegang wenst en kunt u genieten van naadloos netwerken overal in huis of kantoor.Tot 500 Mbps - ideaal voor HD video streamingDankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-WPA4220KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Het is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks.Wi-Fi dekking uitbreiden naar alle ruimtenMet draadloos snelheden tot 300 Mbps kan elke gebruiker zijn Wi-Fi netwerk moeiteloos uitbreiden via het bestaande elektriciteitsnet in huis en een draadloos signaal naar andere delen van het huis of kantoor uitzenden.Plug and PlayMet de powerline adapters van TP-LINK zet u binnen enkele minuten probleemloos een powerline netwerk op - stekker erin en klaar. U kunt de verbindtoetsen van de adapters ook gebruiken om beveiliging in te stellen of meerdere powerline adapters in uw powerline thuisnetwerk te beheren.1. Steek een met het Internet verbonden adapter in een dichtbijzijnd stopcontact.2. Sluit op andere adapters PC's, laptops, Internet TV's of andere netwerkapparaten aan via een ethernetkabel of Wi-Fi – en klaar bent u!

€ 63,00

Beschrijving

6e generatie Intel® Core™-processors
De nieuwe standaard voor pc-prestaties is gearriveerd: Intels 6e generatie Core-processors. Deze bliksemsnelle processorserie, rijk aan functies, met ingebouwde beveiliging, is gemaakt om uw productiviteit, creativiteit en 3D-games naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kunt u dankzij de 6e generatie Intel Core-processors uw fantasie de vrije loop laten en de mogelijkheden verkennen van de nieuwe functies in Windows 10.

Maak optimaal gebruik van Windows 10
Naast het beste van Windows dat u al kent, biedt Windows 10 veel nieuwe verbeteringen die voor een nog betere ervaring zorgen. Van snellere opstarttijden en een uitgebreid startmenu tot een gloednieuwe browser en Cortana—uw eigen digitale persoonlijke assistent. Nu kunt u meer dingen gedaan krijgen op een snellere en meer natuurlijke manier, zelfs wanneer u van apparaat wisselt.

Baanbrekend ontwerp
De Lenovo Ideacentre AIO 910 zal zeker de tongen losmaken. De Ideacentre combineert een hoogwaardige 27” tot een multitouch ultra HD-display met een uniek omklapbaar dubbel scharnierontwerp en een stijlvolle metallic afwerking. Het is nu mogelijk de schermhoek aan te passen van -5 tot 90 graden om zo de perfecte kijkhoek voor films, multimedia en meer in te stellen.

Aparte NVIDIA®-grafische kaart
De 910 is voorzien van een eigen NVIDIA® GTX 950A grafische kaart voor geweldige multimedia, eenvoudige videobewerking en sterke gameprestaties.

Entertainment waar u in opgaat
Zit midden in de actie en til home entertainment naar een hoger plan. De 910 is voorzien van krachtige Harmon/Kardon® speakers en subwoofer met Dolby® Home® Theatre.

Een revolutionaire interactiemanier
Dankzij de toonaangevende dieptesensor zorgt de Intel® RealSense™ 3D-camera voor een meer intuïtieve manier van interactie met uw 910 door middel van handbewegingen en zelfs gezichtsuitdrukkingen, waardoor uw games, entertainment en videochats een nieuwe dimensie krijgen.

Directe connectiviteit dankzij WiFi of Bluetooth®
Dankzij WiFi 802.11 b/g/n of a/c en Bluetooth®4.0 connectiviteitsopties, kan de AIO 910 gebruikt worden als dé internet-/multimediacentrale voor de hele familie. Het is een krachtige manier om audio of video naar elk apparaat binnenshuis te streamen.

Meer dan genoeg opslag
De 910 beschikt over een veelvoud aan opslagopties. Sla al uw documenten, muziek, presentaties en foto's op en houd genoeg ruimte over. Daarnaast heeft de computer met 16 GB aan geheugen genoeg kracht om elke taak aan te kunnen.

Instant Display-technologie
Heeft u een extra display nodig voor uw mobiel, laptop of tablet? De ideacentre AIO 910 biedt instant display-technologie waarmee u elk apparaat via HDMI kunt aansluiten en de beeldschermfunctie van uw AIO kunt gebruiken. Het is niet nodig om de hoofd-pc aan te zetten, waardoor u in letterlijk een handomdraai een extra scherm erbij hebt.

Specificaties

Design
Producttype PC
Kleur van het product Zwart, Zilver
Software
Besturingssysteem Windows 10 Home
Architectuur besturingssysteem 64-bit
Processor
Processorfamilie Intel Core i7
Processormodel i7-6700T
Processor frequentie 2.8 GHz
Processor turbofrequentie (max) 3.6 GHz
Aantal processorkernen 4
Aantal processor threads 8
Processor cache 8 MB
Systeembus 8 GT/s
Geheugen
Intern geheugen 16 GB
Intern geheugentype DDR4-SDRAM
Kloksnelheid geheugen 2133 MHz
Geheugenslots 1
Maximum intern geheugen 16 GB
Opslagmedia
Opslagmedia SSD
Totale opslagcapaciteit 256 GB
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Ja
Compatibele geheugenkaarten SD,SDHC,SDXC
Optische drive
Soort optische drive Nee
Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 27 inch
Resolutie 3840 x 2160 Pixels
Beeldverhouding 16:9
Touchscreen Ja
Touch technologie Multi-touch
Afneembaar scherm Nee
Grafisch
Discreet grafisch adapter model NVIDIA GeForce GTX 950A
On-board grafisch adapter model Intel HD Graphics 530
Multimedia
Ingebouwde camera Ja
Audio
Ingebouwde luidsprekers Ja
Ingebouwde microfoon Ja
Netwerk
Wi-Fi Ja
Wi-Fi standaard(en) IEEE 802.11ac
Ethernet LAN Ja
Ethernet LAN data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s
Bluetooth Ja
Bluetooth-versie 4.0
Poorten & interfaces
Hoofdtelefoon/microfoon combo poort Ja
Aansluiting voor netstroomadapter Ja
Aantal HDMI poorten 1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45) poorten 1
Processor speciale functies
Intel Wireless Display Technology Ja
Intel Hyper-Threading Technology Ja
Enhanced Intel SpeedStep Technology Ja
Intel Small Business Advantage (SBA) Ja
Intel vPro Technology Ja
Prestatie
Geschikt voor gaming Ja
Inhoud van de verpakking
Inclusief toetsenbord Ja
Inclusief muis Ja
Certificaten
Energy Star-certificaat Ja
RoHS compliance Ja
Gewicht en omvang
Hoogte 48.17 cm
Breedte 65 cm
Gewicht 9.5 kg
Diepte met standaard 21.5 cm

Reviews