0 producten

Microsoft gameconsole XBOX ONE 1TB (zwart)

Meer plezier. All in One Xbox One brengt de allerbeste exclusieve games, de meest geavanceerde multiplayer, live-tv en je favouriete entertainment-apps bijeen. Speel met vrienden, vind nieuwe uitdagers, upload je beste game moment, of broad …
Platform: Xbox One
Wi-Fi: Ja
Controller(s) meegeleverd: Ja
Inclusief optische drive: Ja
Soort optische drive: Blu-Ray
Meer specificaties…
385,00

Thuis bezorgen: Op voorraad


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Beschrijving

Meer plezier. All in One
Xbox One brengt de allerbeste exclusieve games, de meest geavanceerde multiplayer, live-tv en je favouriete entertainment-apps bijeen. Speel met vrienden, vind nieuwe uitdagers, upload je beste game moment, of broadcast je gameplay op Xbox Live. Wissel dan snel van app of doe twee dingen tegelijk door een game, tv, een film of apps naast elkaar uit te lijnen.

1 TB Xbox One-console
Bewaar meer games en media op de enorme harde schijf van 1 TB. Xbox One werd ontworpen voor de hedendaagse, snelle levensstijl. Downloads en updates worden achter de schermen uitgevoerd, zodat jij er meteen middenin kunt springen. Als je moet pauzeren, worden games precies stopgezet waar je was gebleven, zodat je onmiddellijk door kunt gaan.

Xbox One draadloze controller
Een nóg realistischer ervaring dankzij meer dan 40 technologische innovaties, evenals impulstriggers die nauwkeurige feedback van je vingertoppen leveren. De thumbsticks, het D-pad en de bedieningselementen zijn gestroomlijnd voor verbeterde precisie en comfort in je handen.

Xbox One-chatheadset
Houd je communicatie tijdens het spelen scherp met de Xbox One-chatheadset. Je hoort je vrienden en vijanden in kristalheldere digitale audio. Ontworpen voor comfort tijdens lange gamingsessies; je kunt de instellingen voor demping en volume aanpassen zonder de controller los te laten.

Speel Xbox 360 games
De Xbox One is nu de beste manier om steeds meer Xbox 360 games die je al hebt te kunnen spelen. Beleef beide generaties games op een enkele spelcomputer, inclusief digitale spellen en spellen van disc. Bewaar je opgeslagen spellen, extra levels, je prestaties en je gamerscore. En met Xbox Live Gold kun je multiplayer games spelen met je vrienden ongeacht welke Xbox ze hebben. Geniet van de beste games uit de roemruchte Xbox geschiedenis – exclusief op de Xbox One.

Games plus entertainment
Met de beste games, tv, films, muziek en sport samen op één plek hoef je geen compromissen te sluiten. Schakel in een handomdraai van het een naar het ander, of geniet van twee tegelijk, zodat je nooit meer een moment mist. En praat met familie en vrienden op Skype terwijl je tv kijkt (Kinect-sensor vereist, afzonderlijk verkrijgbaar).

De beste games
Xbox One werd ontworpen door gamers, voor gamers. Door de perfecte balans tussen vermogen en prestaties brengt de Xbox One gaming op een geheel nieuw niveau. Verbluffend realisme. Geavanceerde Al die zich aanpast aan jouw manier van spelen. En een nieuwe generatie multiplayer die niet alleen slimmer is, maar ook sneller. Xbox One is gewoonweg de beste gamingconsole die we ooit gemaakt hebben.

Twee dingen tegelijk doen
Waarom zou je kiezen tussen twee leuke dingen, als je ze allebei tegelijkertijd kunt doen? Met Xbox One spring je snel van tv naar een film naar een game. En daarna kun je ze naast elkaar uitlijnen om twee dingen tegelijkertijd te doen. Muziek en games. Skype-gesprekken en live sport. Deel je scherm anders in, niet je tijd.

Specificaties

Prestatie
Platform Xbox One
Optische drive
Inclusief optische drive Ja
Soort optische drive Blu-Ray
Netwerk
Ethernet LAN Ja
Wi-Fi Ja
Bluetooth Nee
Poorten & interfaces
Aantal HDMI poorten 2
Aantal USB 3.0 poorten 3
Inhoud van de verpakking
Controller(s) meegeleverd Ja
Aantal controllers meegeleverd 1

Reviews