0 producten

Oxboard hoverboard Wit

Een klasse apart Na de introductie van OXBOARD zijn er veel andere balanceboards en hoverboards op de markt gekomen. Met grote kwaliteitsverschillen. Het OXBOARD heeft de bestaande technologie van het hoverboard een paar stappen verder gebr …
Maximum snelheid: 15 km/h
Oplaadtijd: 2.5 uur
Batterijduur (max): 20 km
Wiel afmeting: 17 cm
Kleur van het product: Wit
Meer specificaties…
379,00

Thuis bezorgen: Nog 3 op voorraad.

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Beschrijving

Een klasse apart
Na de introductie van OXBOARD zijn er veel andere balanceboards en hoverboards op de markt gekomen. Met grote kwaliteitsverschillen. Het OXBOARD heeft de bestaande technologie van het hoverboard een paar stappen verder gebracht in de high tech regio Eindhoven. Met als resultaat het veiligste, technologisch meest hoogstaande en duurzaamste balanceboard.

Sportmodus
Met de sportmodus rijd je super soepel en strak over de weg. De balanceertechniek van het OXBOARD is heel fijn afgesteld zodat hij reageert op elk signaal van jouw lichaam. Je moet het zelf ervaren! Maar je kunt natuurlijk ook op de ‘gewone’ stand rijden.

Twee jaar garantie
OXBOARD is de enige hoverboard met 2 jaar garantie. Het materiaal van de OXBOARD behuizing is bijzonder slijt-, stoot- en krasvast. Bovendien zijn de elektronische onderdelen van de allerhoogste kwaliteit.

Accessoires
Met de speciale extra stevige OXBOARD-draagtas* neem je jouw balanceboard makkelijk overal mee naar toe, waar je niet kunt of wilt rijden. Ook handig om thuis netjes in op te bergen.
* De OXBOARD-draagtas is los verkrijgbaar.

OXBOARD is gecertificeerd
OXBOARD heeft design en productie in eigen beheer en het product voldoet aan alle wettelijke eisen. Tijdens de eindinspectie testen ze elk OXBOARD nog in de fabriek op rijkwaliteiten. Elk OXBOARD is voorzien van een CE keurmerk en voldoet aan de EN15194:2009 norm voor Elektrisch ondersteunde fietsen (EPAC Cycles). Bovendien voldoet elk OXBOARD aan de Amerikaanse FCC norm voor radiostoring. Ook is OXBOARD door de Duitse autoriteiten voorzien van alle documenten voor recycling en geregistreerd in het Duitse “Stiftung elektro-altgeräte Register”. De OXBOARD-accu’s komen rechtstreeks uit de Samsung-fabrieken. Daarmee laad je het OXBOARD in 2,5 uur volledig op.

Specificaties

Energie
Oplaadtijd 2.5 uur
Prestatie
Aantal motors 1
Maximum snelheid 15 km/h
Batterijduur (max) 20 km
Maximale helling 360 °
Design
LED-indicatoren Ja
Kleur van het product Wit
Wiel afmeting 17 cm
Gewicht en omvang
Gewicht 10 kg
Diepte 25 cm
Breedte 62.5 cm
Hoogte 24.5 cm

Reviews