Cadeaukaart

Of u nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een blijk van waardering voor uw werknemers, een pakje van Sinterklaas voor in de schoen, een kerstgeschenk voor onder de kerstboom of naar een relatiegeschenk met uw bedrijfslogo voor uw zakenpartners: de BCC Cadeaukaart is zowel zakelijk als particulier een uitstekend geschenk voor elke gelegenheid.

Cadeaukaart checker

Met behulp van de onderstaande tool kunt u eenvoudig nagaan wat het actuele saldo en de eventuele verloopdatum van uw BCC Cadeaukaart, Giftcard of Spaarkaart is.

Hoe werkt het?

Vul de 19-cijferige code van uw BCC Cadeaukaart, Giftcard of Spaarkaart in in de vijf lege velden van deze Checker. U vindt deze code op de achterzijde van uw kaart, onder de barcode. Klik vervolgens op de knop met de tekst 'Saldo'. U ziet nu uw actuele saldo en de eventuele verloopdatum van uw BCC Cadeaukaart, Giftcard of Spaarkaart.

Variabele waardes

De BCC Cadeaukaart is verkrijgbaar in elke gewenste waarde tussen de € 10,- en € 150,- en kan door de ontvanger als betaalmiddel worden gebruikt op bcc.nl en in alle BCC vestigingen in heel Nederland voor elk cadeau naar keuze. U kunt het saldo in één of in meerdere keren besteden.

Persoonlijk tintje bij zakelijk gebruik

Het is mogelijk de BCC Cadeaukaart voor zakelijk gebruik te voorzien van uw bedrijfslogo. Bij een bestelling vanaf 500 kaarten voorzien wij die kosteloos van uw logo, waarmee u de kaart een persoonlijk tintje geeft. Wilt u de kaart gebruiken voor incentives? Wij bieden onze zakelijke relaties de mogelijkheid het saldo van een reeds geactiveerde kaart tot een maximum van € 500,- op te waarderen.

Alle voordelen op een rij:.

  • Eenvoudig te bestellen
  • Betalen per factuur.
  • Levertijd standaard BCC Cadeaukaart binnen 3 werkdagen.
  • Veilige verzending: activatie vindt pas plaats na ontvangst.
  • Altijd tevreden ontvangers.
  • Keuze uit ruim 30.000 artikelen.
  • Te gebruiken op bcc.nl en in alle BCC vestigingen in Nederland.
  • Een reeds geactiveerde kaart kan tussentijds worden opgewaardeerd.

Zakelijke relaties verzoeken wij voor informatie of een offerte contact op te nemen met een van de accountmanagers van BCC Business via 020 658 44 35 of per e-mail via b2b@bcc.nl.*

* Deze contactgegevens kunnen alleen gebruikt worden voor B2B gerelateerde vragen. Voor overige vragen kunt u bellen met BCC Customer Service via 020 334 88 88.

Andere cadeau- en prepaidkaarten

In de winkels van BCC kunt u ook terecht voor andere cadeau- en prepaidkaarten. Wij bieden meer dan 40 verschillende kaarten aan. In de meeste gevallen kunt u de waarde van de kaart zelf bepalen.

U kunt onder meer voor de volgende kaarten bij ons terecht:

  • Cadeaukaarten: BioscoopCadeau (geldig als één regulier bioscoopkaartje ), BioscoopCadeau Compleet (Geldig als één regulier bioscoopkaartje inclusief popcorn en frisdrank), Nationale Sauna Cadeaubon, Nationale Tijdschriftenbon, Boekkado, Nationale Entertainment Card, Fletcher, Karwei, Restaurant Cadeau, Chateau Cadeau en Nationale Kadobon.
  • Prepaidkaarten: iTunes, Paysafe, Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi, Telfort, Lebara, LycaMobile, Ortel, Vectone en GT Mobile.

Opwaarderen

Alle cadeau- en prepaidkaarten worden voor u opgewaardeerd in de winkel. U bepaalt bij de cadeaukaarten zelf welk bedrag er erop wenst te laten zetten. De enige uitzonderingen zijn de vaste waardes op BioscoopCadeau (€ 9,95) en BioscoopCadeau Compleet (€ 15,00). Alle telefonie prepaidkaarten hebben een vaste waarde van 10 of 20 euro. Paysafecards verkopen wij met vaste waardes van 10, 25, 50 en 100 euro.

Saldo checken van cadeaukaart

Wilt u weten wat het saldo is van uw cadeaukaart, dan kunt u deze vinden op de website van de uitgever van de kaart. Op de achterkant van uw cadeaukaart staat het internetadres waar u het saldo kunt checken met behulp van de cijfercode, die u eveneens op de achterzijde van de cadeaukaart vindt. In een BCC winkel of op BCC.nl is het helaas niet mogelijk om het saldo van een cadeaukaart van een andere uitgever te controleren.

Ruilen van cadeau- en prepaidkaarten

U kunt een cadeau- of prepaidkaart uitsluitend inwisselen of gebruiken bij de uitgever van de kaart. Het is niet mogelijk om cadeau- en prepaidkaarten bij BCC te ruilen of te retourneren.