0 producten

Al meer dan 45 jaar is BCC bij de consument bekend om zijn Low Pricing en High Service. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat onze klanten met name de betrouwbaarheid BCC zeer waarderen. De afdeling BCC Zakelijk stelt alles in het werk om ook voor de zakelijke relaties van BCC een flexibele, meedenkende en meer dan betrouwbare partner te zijn. Want ook voor BCC Zakelijk geldt dat klanttevredenheid voorop staat. Dat is zeker BCC!

Bent u nog geen zakelijke klant, en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op per e-mail via zakelijk@bcc.nl of telefonisch via 020-6584435. Wij vertellen u vervolgens graag wat BCC voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen. Let op: deze contactgegevens zijn uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten. Met overige vragen kunt u bellen met BCC Customer Service via 0203348888 (lokaal tarief).

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van je product?

Deskundig advies op maat

BCC Zakelijk beschikt over ervaren en deskundige accountmanagers die hun sporen binnen het bedrijf ruimschoots hebben verdiend. Zij weten als geen ander hoe zij de High Service die BCC zijn klanten al jaren biedt ook ten behoeve van zakelijke relaties doeltreffend kunnen inzetten. De zakelijke klanten van BCC beschikken over één vaste contactpersoon, waarmee snel en efficiënt kan worden geschakeld.

Altijd de juiste keuze

BCC Zakelijk denkt graag met u mee. Uit ervaring weten onze accountmanagers als geen ander dat wat op de korte termijn een goede keuze lijkt, op de lange termijn niet de optimale oplossing kan blijken te zijn. Op basis van uw specifieke situatie geven zij deskundig advies, om vervolgens samen met u tot de voor uw organisatie juiste keuze te komen.

Professionele producten voor de beste prijs

Uiteraard heeft u niet alleen de keuze uit het ruime assortiment van BCC, maar kunnen wij ook apparaten voor professioneel gebruik leveren, zoals wasmachines en drogers van o.a. Miele, Atag en Bosch, koel- en vrieskasten van o.a. Liebherr, beamers van Canon, displays van Samsung en LG, stofzuigers en schoonmaakmachines van Numatic, koffiezetapparaten van Bravilor en medicijnkoelkastjes van Dometic. Dankzij onze uitstekende relaties met de verschillende leveranciers geldt ook voor deze professionele modellen: altijd de beste prijs. Dat is zeker BCC.

Van kinderdagverblijf tot zorginstelling

Van het vervangen van een defecte inbouw vaatwasser in een verzorgingstehuis, tot het leveren en compleet installeren van alle elektronische apparaten in een groot, nieuw kantoorpand: BCC Zakelijk is van alle markten thuis en draait zijn hand nergens voor om. En omdat tijd nog altijd geld is, bezorgen en installeren wij uw bestelling altijd volgens afspraak en zo snel mogelijk.

Een flexibele partner

Zakelijke partners profiteren optimaal van de geoptimaliseerde logistiek van BCC. Zo wordt uw bestelling op de afgesproken tijd door de eigen BCC Bezorgservice geleverd, maar kan ook gebruik worden gemaakt van de pakketservice van DHL. De zakelijke klant heeft in zoverre een streepje voor, dat BCC Zakelijk zich waar nodig uiterst flexibel opstelt. Zo kunnen bestelde producten behalve centraal, ook op verschillende afleveradressen worden bezorgd.

Incentives en loyaliteitsacties

Wanneer onze producten bestemd zijn voor uw klanten of relaties, zorgen wij ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft. De LED TV voor de winnaar van een loterij of de tablet die een deelnemer aan uw loyaliteitsactie heeft uitgekozen, worden op basis van uw instructies snel en accuraat bezorgd. BCC Zakelijk vertelt u uiteraard graag welke producten in een incentive hoge ogen zullen gooien. En wilt u uw relatie of uw werknemers liever zelf laten kiezen? Dan is er de BCC Giftcard.

De BCC Cadeaukaart, een veelzijdig geschenk

De BCC Cadeaukaart is behalve een leuke blijk van waardering voor uw werknemers, ook een uitstekend relatiegeschenk. Zeker wanneer de kaart door ons voorzien is van uw bedrijfslogo. De ontvanger van de BCC Cadeaukaart heeft de keuze uit meer dan 30.000 artikelen en kan het tegoed op de kaart in één keer of in gedeelten besteden in elke BCC winkel. Bovendien kunnen wij het saldo van onze unieke 'reloadable' spaarkaarten wanneer u dat aangeeft op elk moment opwaarderen. Daarmee is deze spaarkaart zeer geschikt om in te zetten in een loyaliteitsactie of een doorlopende incentive.

De voordelen van de BCC Cadeaukaart op een rijtje:

  • Eenvoudig te bestellen en betalen per factuur.
  • Elke waarde tussen € 10,- en € 500,- is mogelijk.
  • Unieke reloadable kaarten, op elk moment op te waarderen tot maximaal € 999,-.
  • Keuze uit 30.000 artikelen en te besteden in alle BCC winkels.
  • Bij afname van 500 kaarten gratis voorzien van uw bedrijfslogo.
  • Snelle en veilige verzending (binnen 3 werkdagen, activatie pas na ontvangst).

Meer weten?

Wilt u meer informatie over BCC Zakelijk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail via zakelijk@bcc.nl of telefonisch via 020-6584435. Wij vertellen u vervolgens graag wat BCC voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen.

Let op: deze contactgegevens zijn uitsluitend bestemd voor zakelijke klanten. Met overige vragen kunt u bellen met BCC Customer Service via 0203348888.