Zodra onze nieuwe huis-aan-huisfolder verschijnt, kunt u die hier online bekijken.

In de BCC folder vindt u altijd een ruime selectie uit ons ruime assortiment, voor de beste prijs én in combinatie met aantrekkelijke acties, zoals gratis producten en interessante cashbacks, boven op de unieke BCC Prijsgarantie!

Op zoek naar voordeel? Dan hebben wij de volgende tips voor u:

Altijd de beste prijs Folder of geen folder, bij BCC betaalt u altijd de beste prijs. Ook bij acties of aanbiedingen van onze concurrenten passen wij onze prijzen direct voor u aan. Deze aanpassingen zijn al in de prijzen verwerkt, zowel op onze site als in onze winkels. En ziet u een product toch nog ergens goedkoper, dan betalen wij u het prijsverschil terug, zelfs tot twee weken na aankoop. Zo weet u als u nu verder winkelt zeker dat u nooit te veel betaalt!

Nieuwsbrief en Weekend Deal Buiten onze reclamefolders om biedt BCC u nog veel meer interessante acties en aantrekkelijke deals. Als u zich inschrijft voor de wekelijkse BCC Nieuwbrief bent u altijd als eerste op de hoogte. Zo hebben wij elke week een lucratieve Weekend Deal, die maar een paar dagen geldig is. Mis geen enkele deal en schrijf u snel in.

Gratis producten en cashbacks Samen met onze leveranciers bieden we u altijd de beste acties, zoals gratis producten bij uw aankoop of extra cashbacks, boven op de BCC Prijsgarantie. Dat is mooi meegenomen! Een actueel overzicht van al deze acties vindt u op onze overzichtelijke actiepagina.

Nieuwe producten en winacties Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ook nog eens regelmatig kans maken op prachtige prijzen? Like dan snel onze Facebook-pagina. Daarop houden we u heel graag op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen, en publiceren we ook onze winacties. Honderden gelukkige winaars gingen u al voor!

Op zoek naar extra voordeel en cashback-acties?

Verder winkelen