Bosch steelstofzuiger Readyy'y BBH22041

Een slimme snoerloze 2 in 1 oplossing; kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat. Voorzien van 2 vermogensstanden en een elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloeren. De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.
Soort: Snoerloze steelstofzuiger
Soort stofopvang: Zakloos
Accu/batterij oplaadtijd: 16 uur
Oplaadstation: Nee
Hoogte: 116 cm
Meer specificaties…
199,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Wpro geurneutralisator Fresh'Air ODA014

De Wpro FRESH'AIR gel neutraliseert onaangename geuren zoals tabak, schimmels,…
De Wpro FRESH'AIR gel neutraliseert onaangename geuren zoals tabak, schimmels, verf, schimmels, dieren en brandstoffen. Verfrist FreshÁir verspreidt een aangename frisse geur. Effectief De gel werkt door verdamping en blijft tot 8 weken werkzaam. 250 ml, geschikt tot een oppervlakte van 25 m2.

€ 19,99

Beschrijving

Eindelijk! Geen snoer, geen compromis. De snoerloze Bosch Readyy'y is een slimme 2 in 1 oplossing; kruimelzuiger en steelstofzuiger in één apparaat. Voorzien van twee vermogensstanden en een elektrische borstel voor een grondige reiniging van alle vloersoorten. De perfecte hulp voor iedere schoonmaakklus tussendoor.

2 in 1
De slimme combinatie van steelstofzuiger en kruimelzuiger in één apparaat biedt je veel meer flexibiliteit tijdens het schoonmaken.

Verwisselbare NiMH batterij
De verwisselbare NiMH batterij is krachtig en betrouwbaar voor een lange levensduur van het apparaat. Een volle acculading is goed voor een extra lange werktijd tot 44 minuten. Vanzelfsprekend heeft de Bosch Readyy'y een duidelijke oplaadindicatie.

Zeer flexibel
Omdat je niet meer gebonden bent aan een snoer wordt schoonmaken een moeiteloze handeling. Het lichte gewicht (3,1 kg) maakt de stofzuiger prettig hanteerbaar.

Puur gemak
De Bosch Readyy'y is eenvoudig in gebruik, opslag en onderhoud. Dankzij het Easy Clean System ontkoppel je gemakkelijk de borstel om die te reinigen. Stofzuigen om en onder je meubels is geen probleem met het flexibele mondstuk.

Solide parkeerstand-functie
Deze slimme 2 in 1 schoonmaak oplossing is stabiel vrijstaand te parkeren voor een eenvoudige plaatsing, ruimtebesparende opslag en flexibel opladen in ieder stopcontact.

Specificaties

Design
Soort Snoerloze steelstofzuiger
Soort stofopvang Zakloos
Energie
Accu/batterij oplaadtijd 16 uur
Inhoud van de verpakking
Oplaadstation Nee
Gewicht en omvang
Hoogte 116 cm
Breedte 26.5 cm
Diepte 13.5 cm

Reviews