0 producten

Kärcher stoomreiniger SC3PREM

Wanneer het aankomt op de snelste stoomreiniger, is de SC 3 Premium onklopbaar: klaar voor gebruik na een opwarmtijd van amper 30 seconden! De watertank kan continu worden bijgevuld - voor een non-stop reiniging. En het ontkalkingspatroon b …
Capaciteit: 1 l
Vermogen: 1900 W
Stoomdruk: 3.5 bar
Soort: Cylinder
Kleur van het product: Zwart, Wit
Meer specificaties…
138,95

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Beschrijving

Wanneer het aankomt op de snelste stoomreiniger, is de SC 3 Premium onklopbaar: klaar voor gebruik na een opwarmtijd van amper 30 seconden! De watertank kan continu worden bijgevuld - voor een non-stop reiniging. En het ontkalkingspatroon bespaart tijd: het ontkalkt automatisch en verlengt de levensduur van de machine. De SC 3 Premium reinigt zonder enig reinigingsmiddel - het is geschikt voor alle harde oppervlakken in huis en biedt uitstekende reinigingsprestaties. Of het nu gaat om tegels, kookplaten, afzuigkappen of smalle voegen en plinten: het toestel doodt op een betrouwbare manier 99.99% van alle huishoudelijke bacteriën en verwijdert op een eenvoudige manier hardnekkige vervuiling. Het Comfort vloermondstuk heeft een flexibel gewricht waardoor u op een ergonomische manier kan reinigen met uitstekende resultaten. Met de uitgebreide toebehorenkit van de SC 3 Premium verwijdert u op een efficiënte manier alle vuil. De stoomintensiteit kan worden aangepast aan het oppervlak en het vuil dankzij de stoomcontrole met 2 niveaus. De opbergruimte voor toebehoren en de parkeerpositie voor het vloermondstuk maken het plaatje volledig.

Specificaties

Design
Soort Cylinder
Capaciteit 1 l
Kleur van het product Zwart, Wit
Prestatie
Stoomdruk 3.5 bar
Klaar-tijd 0.5 min
Ergonomie
Aan/uitschakelaar Ja
Energie
Vermogen 1900 W
AC invoer voltage 220 - 240 V
AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
Inhoud van de verpakking
Vloermondstuk Ja
Inclusief borstel Ja
Reinigingsborsteltje Ja
Schoonmaakdoekje Ja
Gewicht en omvang
Hoogte 25.3 cm
Breedte 23.6 cm
Diepte 36 cm
Gewicht 3.14 kg

Reviews

wa