Kärcher window vac WV5PREMP

Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher Home & Garden producten! Bovendien maak je kans op een Fatboy® Lamzac ligzak. Lees meer op onze actiepagina. Deze actie is geldig tot en met 17 september 2017. …
Kleur van het product: Zwart, Wit
Werkbreedte: 28 cm
Capaciteit watertank: 0.1 l
Accu/batterij energie-opslagtechnologie : Lithium-Ion (Li-Ion)
Battery life: 35 min
Meer specificaties…
72,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Kärcher vensterreiniger Window Vac 6.295-302.0

Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher…
Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher Home & Garden producten! Bovendien maak je kans op een Fatboy® Lamzac ligzak. Lees meer op onze actiepagina. Deze actie is geldig tot en met 17 september 2017. Vensterreiniger in een praktische afscheurverpakking voor een streeploze, langdurige glans op alle gladde waterbestendige oppervlakken. Vertraagt het opnieuw vuil worden. 4 x 22 ml

€ 7,49

Kärcher vervang zuigstrips 26330050

Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher…
Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher Home & Garden producten! Bovendien maak je kans op een Fatboy® Lamzac ligzak. Lees meer op onze actiepagina. Deze actie is geldig tot en met 17 september 2017. Vervang-zuigstrips voor de Window Vac van 280 mm breed. Voor een streeploze zuiverheid op alle gladde oppervlakken - zonder neerdruppend water.

€ 8,99

Beschrijving

Nu met gratis unieke Kärcher slippers na aankoop van minimaal 75,- aan Kärcher Home & Garden producten!
Bovendien maak je kans op een Fatboy® Lamzac ligzak. Lees meer op onze actiepagina. Deze actie is geldig tot en met 17 september 2017.


Met zijn innovatieve Window Vac heeft Kärcher een revolutie veroorzaakt in de ramenreining. De originele batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher maakt de reiniging veel eenvoudiger en bespaart enorm veel tijd en moeite. Dankzij de elektrische opzuiging van het water behoren vervelende druppels definitief tot het verleden. Zijn slimme combinatie van de sproeifles en de wisser, samen met de opzuigfunctie van de Window Vac, zorgen voor een uiterst efficiënte reiniging en schitterende ramen - zonder strepen of vuilresten. Daar bovenop zorgt de handige, ergonomische batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher voor een hygiënische reiniging, omdat direct contact met het vuile water wordt vermeden. Dankzij de bijkomende smalle zuigmond, kunnen zelfs smalle en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals ramen met smalle ruitjes en glazen cabines moeiteloos worden gereinigd. De reinigingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Specificaties

Technische details
Werkbreedte 28 cm
Capaciteit watertank 0.1 l
Accu/batterij energie-opslagtechnologie Lithium-Ion (Li-Ion)
Kleur van het product Zwart, Wit
Accu/Batterij
Battery life 35 min
Energie
AC invoer frequentie 50/60 Hz
AC invoer voltage 100-240 V
Gewicht en omvang
Breedte 28 cm
Diepte 12.5 cm
Hoogte 32.5 cm
Gewicht 700 g

Reviews