Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Als u een product heeft besteld op onze website, dan kunt u uw bestelling voordat deze verzonden wordt kosteloos annuleren via BCC Customer Service (020 334 88 88). Houd hierbij uw ordernummer (dit is iets anders dan uw betaalreferentie) bij de hand.
Heeft u een bestelling gedaan in een van onze winkels of heeft u via bcc.nl een product besteld dat u wilt afhalen in een BCC winkel? Dan kunt u uw annulering ook in de betreffende winkel doorgeven. Neem in dat geval uw orderbon mee. U ontvangt in de winkel geen contant geld retour. Wij storten het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw bankrekening of creditcard. 
Mocht u uw order schriftelijk willen annuleren, dan kunt u desgewenst gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (niet verplicht).

Het product voldoet niet aan mijn verwachtingen. Kan ik het retourneren?

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na levering zonder opgaaf van reden herroepen. U dient het product vervolgens binnen 14 dagen aan ons te hebben geretourneerd. Voor het retourneren van in de winkel gekochte producten, kunt u in uw BCC winkel terecht. U ontvangt uw aankoopbedrag en eventuele verzend- of bezorgkosten tot een bedrag van 100,- contant retour. Hogere bedragen worden binnen 14 dagen naar uw rekening overgemaakt. Op bcc.nl bestelde producten kunt u in een van onze winkels terugbrengen of retour zenden. BCC zal uw aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- of bezorgkosten) in het laatste geval zo snel mogelijk maar in elk geval binnen 14 dagen aan u overmaken. Alle kosten die gemoeid zijn met het retourneren van uw aankoop zijn voor uw rekening. Wilt u het product omruilen voor een ander product, dan zijn de eventuele verzend- of bezorgkosten van het vervangende product eveneens voor uw rekening.

Kan ik alle producten retourneren?

De volgende producten kunnen wij helaas niet terugnemen:

  • Producten die overeenkomstig uw specificaties tot stand zijn gebracht of duidelijk van persoonlijke aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • Software waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Diensten waarvan de levering met uw instemming is begonnen voordat de bedenktijd van 14 dagen is verstreken.

Meer over deze uitzonderingen vindt u bijvoorbeeld op consuwijzer.nl.

 

Hoe verzend ik mijn te retourneren producten?

Artikelen die u wilt retourneren kunt u, samen met een aankoopbewijs en een zo volledig mogelijk ingevuld retourformulier, via DHL of een pakketdienst naar keuze verzenden naar onderstaand adres: 

BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
t.a.v. afdeling Ontvangst Goederen
o.v.v. Retouren Webshop
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk

Als u het retourformulier niet (meer) in uw bezit heeft, kunt u het eventueel hier downloaden.

Producten die te groot zijn om met DHL te verzenden kunnen desgewenst door de BCC Bezorgservice worden opgehaald. De kosten hiervan bedragen 70,-. Neem voor meer informatie hierover contact op met BCC Customer Service. Voor het retourneren producten, kunt u uiteraard ook in een van onze winkels terecht. In dat geval ontvangt u uw aankoopbedrag en eventuele verzend- of bezorgkosten tot een bedrag van 100,- contant retour. Hogere bedragen worden binnen 14 dagen naar uw rekening overgemaakt.


Wij verzoeken u vriendelijk zich bij het retour zenden van producten aan de volgende instructies te houden:

  • U dient het artikel in originele staat en verpakking te versturen (indien redelijkerwijs mogelijk).
  • De artikelen zijn schoon, compleet en onbeschadigd. Onder 'artikelen' vallen tevens alle bijgeleverde accessoires. Retourneert u een artikel incompleet, beschadigd of met gebruikssporen, dan kunnen wij kosten in rekening brengen die in mindering worden gebracht op het retourbedrag.
  • U dient uw aankoopbewijs (of een kopie) mee te sturen. Is een product beschadigd maar nog verkoopbaar, dan kunnenkosten in rekening worden gebracht.
  • De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw rekening.

Heeft u nog vragen? De medewerkers van BCC Customer Service zitten voor u klaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U bereikt ze via 020 334 88 88.