Hoe neem ik contact op met BCC?

Hoewel de klantenservicepagina's van deze website de antwoorden op de meeste gestelde vragen bieden, kan het voorkomen dat u het antwoord op uw vraag niet op bcc.nl hebt kunnen vinden. Uiteraard kunt u met al uw vragen ook terecht bij de verkoopadviseurs in onze winkels, en ook bij onze afdeling BCC Customer Service zitten onze deskundige medewerkers voor u klaar.

U kunt BCC Customer Service op de volgende manieren bereiken:

Vermeld uw order- of casenummer, dan kunnen wij u nog sneller helpen!

WhatsApp naar 06 127 414 70 (bellen naar dit nummer is niet mogelijk)
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Bericht ons via Facebook
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Stuur ons een tweet
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Stuur ons een e-mail via het contactformulier
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Bel op 020 334 88 88
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Chat met de product specialist
Advies vanuit onze winkels, rechtstreeks op jouw scherm
 

Neem contact op met jouw winkel
Het e-mailadres vind je op de winkelpagina
 

Per post
BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
t.a.v. BCC Customer Service
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol

 

Wanneer is BCC Customer Service bereikbaar?

De medewerkers van BCC Customer Service zitten voor u klaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. U bereikt ze via 020 334 88 88.

Kan ik bellen met een BCC winkel?

Nee, direct bellen met een van onze winkels is niet mogelijk. Omdat we niet willen dat klanten in de winkel moeten wachten op telefonerende verkoopadviseurs, kunt u met al uw vragen terecht bij BCC Customer Service via 020 334 88 88. Onze medewerkers zitten daar voor u klaar op werkdagen van 8.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zij kunnen u alles vertellen over de producten in ons uitgebreide assortiment, maar weten ook of een product in uw dichtstbijzijnde BCC filiaal op voorraad is. Met het contactformulier kunt u BCC Customer Service ook per e-mail bereiken.

Is BCC actief op social media?

Ja, ook via Facebook en Twitter kunt u in contact komen met BCC. Het webcareteam van BCC Customer Service beantwoordt uw vragen graag. Vermeld uw order of casenummer, dan kunnen wij u nog sneller helpen. Ook gebruikt BCC deze kanalen om nieuws over producten en acties onder de aandacht van friends, fans en followers te brengen.

Bericht ons via Facebook
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Stuur ons een tweet
Op werkdagen van 8.00-22.00, op zaterdag van 9.00-17.00
 

Kan ik BCC een e-mail sturen?

Ja, dat kan via ons contactformulier. Om ervoor te zorgen dat uw bericht direct bij de juiste persoon of afdeling terechtkomt, vragen wij u een categorie en een subcategorie te selecteren. Zo zorgen wij ervoor dat uw bericht zo snel mogelijk beantwoord kan worden. Wij kunnen niet garanderen dat e-mail die op een andere wijze is verzonden door ons in behandeling wordt genomen.

Waar vind ik de dichtstbijzijnde BCC winkel?

Onze webwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Toch kunnen we ons voorstellen dat u een product 'in het echt' wilt zien of persoonlijk advies wilt inwinnen bij een van onze deskundige verkoopadviseurs.
Vind uw dichtstbijzijnde BCC winkel.
Elke winkel heeft een eigen pagina, waarop u onder meer het adres, de openingstijden en informatie over productdemonstraties vindt.

Wanneer is mijn BCC winkel geopend?

De openingstijden van elke BCC winkel vindt u op de eigen pagina van elke vestiging.
Bekijk het winkeloverzicht.
Uitzonderingen op de openingstijden, zoals extra zondagopeningen en extra koopavonden, vindt u op de pagina Koopzondagen en extra openingen.

Wanneer is mijn reparatie klaar?

De status van een ter reparatie bij BCC aangeboden product kunt u aan de hand van uw casenummer en uw postcode eenvoudig online volgen.
Bekijk de actuele status van uw reparatie.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met BCC Customer Service.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

U kunt de status van een bestelling bij BCC aan de hand van uw ordernummer eenvoudig online volgen.
Belijk de actuele status van uw bestelling.
Bekijk meer informatie over bezorging via DHL en de BCC Bezorgservice. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met BCC Customer Service.

Wat is de waarde van mijn BCC Cadeaukaart, Giftcard of Spaarkaart?

Bent u in het bezit van een BCC Cadeaukaart, Giftcard of Spaarkaart en bent u benieuwd naar uw tegoed? Dan kunt u dat online opvragen via de BCC Giftcard Checker. Na het invoeren van het 19-cijferige nummer van de kaart, wordt uw actuele saldo getoond.
Ga naar de BCC Giftcard Checker.

Hoe dien ik een klacht in?

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze producten of diensten, en kan die ontevredenheid door onze verkoopadviseurs in de winkel of de medewerkers van BCC Customer Service niet telefonisch of per e-mail worden weggenomen, dan verzoeken wij u uw klacht per post aan ons kenbaar te maken. Wij zullen uw brief binnen 14 dagen beantwoorden. U kunt uw brief sturen naar:

BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
t.a.v. Customer Care
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol

Mocht uw klacht niet naar tevredenheid worden afgehandeld, dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel. U kunt uw klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Waar vind ik het hoofdkantoor van BCC?

Het hoofdkantoor en het belangrijkste distributiecentrum van BCC is gevestigd in Schiphol-Rijk. Het bezoekadres van ons hoofdkantoor is:

BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk

Dit is geen standaard postadres. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk dit adres met uitzondering van retourzendingen niet te gebruiken voor correspondentie. Brieven kunt u sturen naar Postbus 75513, 1118 ZN Schiphol.

Hoe blijf ik op de hoogte van aanbiedingen en acties?

Op bcc.nl vindt u altijd onze laatste folder. Alle aanbiedingen zijn in het aanbod op onze website verwerkt, dus de prijzen op bcc.nl zijn altijd actueel. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u doen via de aanmeldlink, links onder aan deze pagina. Ook via Twitter en Facebook kunt u op de hoogte blijven. Op de actiepagina van bcc.nl vindt u altijd alle actuele acties.

Naar welk adres kan ik artikelen retourneren?

Bij onze webshop gekochte artikelen die u wilt retourneren kunt u via DHL verzenden naar onderstaand adres. Wij verzoeken u voordat u een artikel opstuurt eerst goed de instructies en voorwaarden voor ruilen en retourneren te lezen. Bekijk de instructies en voorwaarden.

BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
t.a.v. afdeling Ontvangst Goederen
o.v.v. Retouren Webshop
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk

Producten die te groot zijn om met DHL te verzenden kunnen desgewenst door de BCC Bezorgservice worden opgehaald. Neem voor meer informatie hierover contact op met BCC Customer Service. U vindt de contactgegevens boven aan deze pagina. Voor het retourneren van in de winkel gekochte producten, kunt u in uw BCC winkel terecht.

Hoe neem ik als zakelijke klant contact op met BCC?

BCC levert niet alleen aan particulieren, maar is ook de betrouwbare partner voor zakelijke klanten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op per e-mail via zakelijk@bcc.nl of telefonisch via 020 658 44 35. Let op: deze contactgegevens kunnen alleen gebruikt worden voor zakelijke klanten. Met alle overige vragen kunt u contact opnemen met BCC Customer Service via 020 334 88 88. Op een speciale pagina vindt u meer informatie over BCC Zakelijk.

Hoe kan ik solliciteren bij BCC?

Voor informatie over actuele vacatures en open sollicitaties verwijzen we u graag naar WerkenbijBCC.nl.

Wat is het bankrekeningnummer van BCC?

Voor het overmaken van geld naar onze rekening bij ING kunt u gebruikmaken van onderstaande gegevens:

ING Bank: 66.38.67.290
IBAN: NL19INGB0663867290
BIC: INGBNL2A

Wat is het KvK-nummer van BCC?

BCC is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam onder nummer 33.156.765.

Wat is het BTW-nummer van BCC?

Het BTW-identificatienummer van BCC is NL806471670B01.