Moto by Lenovo babyfooncamera MBP-36S BU

Zie ze lekker dromen… De MBP-36S BU is een losse uitbreidingscamera voor de MBP-36S draadloze digitale beeld-babyfoon van Moto by Lenovo. Dankzij de 2.4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ ben je verzekerd …
Soort: Uitbreidingscamera
Maximum bereik (buiten): 300 m
Maximum bereik (binnen): 50 m
Ingebouwde camera: Ja
Beeldscherm: Nee
Meer specificaties…
169,00

Thuis bezorgen: Nog 1 op voorraad


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Accessoires

Alecto digitale badthermometer BC-05

- Ronde vormen ivm veiligheid (geen scherpe randen)- 100% waterbestendig- Snel…
- Ronde vormen ivm veiligheid (geen scherpe randen)- 100% waterbestendig- Snel afleesbaar- Ideale temperatuur voor de baby tussen de 36°C en 39 °C- Temperatuur tussen de 32°C en de 42,9°C verschijnt op het display- Tot op 0,5°C nauwkeurig- Inclusief batterij

€ 10,95

Philips stomer-blender SCF870/20

Stomen, omdraaien, mixen... klaar!Kinderen voeden met Philips AVENTZelf gezonde…
Stomen, omdraaien, mixen... klaar!Kinderen voeden met Philips AVENTZelf gezonde babyvoeding maken wordt een koud kunstje met de Philips AVENT gecombineerde Stomer-Blender: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees, en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets over te scheppen.Voedzame maaltijden in een handomdraai- Compact ontwerp voor gemakkelijk opbergen- Eenvoudig bijvullen van water- Stomen en de kan omdraaien om te mixen- Weinig onderdelen om te reinigenEenvoudige bereiding van vaste voeding voor uw baby of peuter- Ook voor het mixen van vlees, vis en peulvruchten- Geschikt voor sausen en vingervoedsel- Krachtige mixprestatiesVoedingsstoffen en structuur blijven behouden- Houdt het kookvocht vast- Efficiënte stoomcyclusInclusief recepten en informatie over de vaste voeding- 12 op de leeftijd afgestemde recepten- Professioneel advies

€ 108,99

Philips flessenwarmer SCF355/00

Verwarmt snel en gelijkmatigSnelle en geleidelijke verwarming van je…
Verwarmt snel en gelijkmatigSnelle en geleidelijke verwarming van je moedermelkMet 30 jaar ervaring begrijpen we hoe belangrijk je moedermelk is voor je baby. Deze flessenwarmer verwarmt geleidelijk en gelijkmatig in slechts 3 minuten*. Bevat een handige ontdooi-instelling en ziet er geweldig uit in de keuken! Verwarmt gelijkmatigGelijkmatig verwarmen voor behoud van de kwaliteit van je melk.Snelle verwarmingJe melk is in 3 minuten klaar!Geleidelijke ontdooiingJe melk geleidelijk ontdooien.Gemakkelijke verwarmingOok babyvoeding verwarmenEenvoudig te bedienenCompatibel met Philips AVENT-assortimentIn de tabel met opwarminstructies staat hoelang je de melk moet verwarmen.

€ 31,00

Braun lensfilters LF40NEW

Wegwerp lensfilters voor Braun Thermoscan.
€ 9,99

Beschrijving

Zie ze lekker dromen…
De MBP-36S BU is een losse uitbreidingscamera voor de MBP-36S draadloze digitale beeld-babyfoon van Moto by Lenovo. Dankzij de 2.4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ ben je verzekerd van een storingsvrije en beveiligde verbinding. De infrarood nachtverlichting maakt het mogelijk om, zelfs bij weinig licht alles goed op het beeldscherm van de basisset* in de gaten houden.

* Basisset MBP-36S is vereist, maar niet inbegrepen.

Specificaties

Technische details
Soort Uitbreidingscamera
Maximum bereik (buiten) 300 m
Maximum bereik (binnen) 50 m
Frequentieband 2.4 GHz
Ingebouwde camera Ja
Type beeldsensor CMOS
Nachtmodus Ja
Draaien Ja
Nachtlampje
ECO mode Ja
Beeldscherm
Beeldscherm Nee
Indicatie
Power LED Ja
Kleur
Kleur van het product Wit
Inhoud van de verpakking
AC-adapter meegeleverd Ja

Reviews