0 producten

Philips babyfoon Avent SCD560/00

De Philips DECT SCD560/00 babyfoon biedt volledige gemoedsrust en de betrouwbaarste verbinding met glashelder geluid, temperatuurregeling, een kalmerend nachtlampje en slaapliedjes voor jou en je baby. 3D-LED-lampen De lampjes gaan brande …
Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing: Ja
Aantal kanalen: Nvt
Automatische kanaalselectie: Ja
Geluidsniveaulampjes: Ja
Nachtlampje: Ja
Meer specificaties…
82,00

Thuis bezorgen: 5 tot 10 werkdagen


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Accessoires

Alecto digitale badthermometer BC-05

- Ronde vormen ivm veiligheid (geen scherpe randen)- 100% waterbestendig- Snel...
- Ronde vormen ivm veiligheid (geen scherpe randen)- 100% waterbestendig- Snel afleesbaar- Ideale temperatuur voor de baby tussen de 36°C en 39 °C- Temperatuur tussen de 32°C en de 42,9°C verschijnt op het display- Tot op 0,5°C nauwkeurig- Inclusief batterij

€ 10,95

Philips stomer-blender SCF870/20

Stomen, omdraaien, mixen... klaar!Kinderen voeden met Philips AVENTZelf gezonde...
Stomen, omdraaien, mixen... klaar!Kinderen voeden met Philips AVENTZelf gezonde babyvoeding maken wordt een koud kunstje met de Philips AVENT gecombineerde Stomer-Blender: stoom eerst fruit, groente, vis of vlees, en draai vervolgens de kan om om het voedsel te mengen zonder iets over te scheppen.Voedzame maaltijden in een handomdraai- Compact ontwerp voor gemakkelijk opbergen- Eenvoudig bijvullen van water- Stomen en de kan omdraaien om te mixen- Weinig onderdelen om te reinigenEenvoudige bereiding van vaste voeding voor uw baby of peuter- Ook voor het mixen van vlees, vis en peulvruchten- Geschikt voor sausen en vingervoedsel- Krachtige mixprestatiesVoedingsstoffen en structuur blijven behouden- Houdt het kookvocht vast- Efficiënte stoomcyclusInclusief recepten en informatie over de vaste voeding- 12 op de leeftijd afgestemde recepten- Professioneel advies

€ 104,00

Philips flessenwarmer SCF355/00

Verwarmt snel en gelijkmatigSnelle en geleidelijke verwarming van je...
Verwarmt snel en gelijkmatigSnelle en geleidelijke verwarming van je moedermelkMet 30 jaar ervaring begrijpen we hoe belangrijk je moedermelk is voor je baby. Deze flessenwarmer verwarmt geleidelijk en gelijkmatig in slechts 3 minuten*. Bevat een handige ontdooi-instelling en ziet er geweldig uit in de keuken! Verwarmt gelijkmatigGelijkmatig verwarmen voor behoud van de kwaliteit van je melk.Snelle verwarmingJe melk is in 3 minuten klaar!Geleidelijke ontdooiingJe melk geleidelijk ontdooien.Gemakkelijke verwarmingOok babyvoeding verwarmenEenvoudig te bedienenCompatibel met Philips AVENT-assortimentIn de tabel met opwarminstructies staat hoelang je de melk moet verwarmen.

€ 29,79

Braun lensfilters LF40NEW

Wegwerp lensfilters voor Braun Thermoscan.
€ 9,99

Beschrijving

De Philips DECT SCD560/00 babyfoon biedt volledige gemoedsrust en de betrouwbaarste verbinding met glashelder geluid, temperatuurregeling, een kalmerend nachtlampje en slaapliedjes voor jou en je baby.

3D-LED-lampen
De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.

Kristalhelder geluid
Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.

ECO max
Schakel ECO max in voor een verlaagd zendvermogen in de babykamer. In ECO max wordt de babyfoon alleen geactiveerd bij geluid.

Nachtlampje en slaapliedjes
Een rustig slaapliedje en de rustgevende gloed van een warm nachtlampje zijn de beste manieren om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes en het nachtlampje aanzetten*, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.

Gebruiksduur tot 18 uur
Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 18 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen.

Groot bereik
Binnenbereik tot 50 meter** en buitenbereik tot 330 meter**.

Oplaadbaar
Met de oplaadbare ouderunit kun je je vrij bewegen in en rond het huis.

Slimme ECO-modus
De unieke slimme ECO-modus*** minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. Hoe dichter je bij je baby bent, des te minder vermogen er nodig is voor een perfecte verbinding.

Terugspreken
Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.

* Activering op afstand is niet mogelijk in de V.S. en Canada.
** Het bedieningsbereik van de babyfoon is afhankelijk van de omgeving en factoren die storing veroorzaken.
*** Niet verkrijgbaar in de V.S. en Canada.

Specificaties

Technische details
Aantal kanalen Nvt
Automatische kanaalselectie Ja
Geluidsniveaulampjes Ja
Nachtlampje Ja
Indicatie
Automatische 'Geen bereik'-waarschuwing Ja
Batterij bijna leeg indicator Ja
Batterij-oplaadindicatie Ja
LED-indicatoren Ja
Kleur
Kleur van het product Blauw, Wit
Energie
Stroomvoorziening Batterijen
Accu/batterij gebruiksduur 18 uur
Accu/batterij oplaadtijd 10 uur
Gewicht en omvang
Hoogte 15.6 cm
Breedte 22 cm
Diepte 9.4 cm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 10 - 40 °C
Temperatuur bij opslag 10 - 40 °C

Reviews