0 producten

Oral-B elektrische tandenborstel PRO 2500 (roze)

Met de Oral-B Cross Action verwijder je meer tandplak dan met een normale handtandenborstel. De ronde borstelkop reinigt je gebit tand voor tand en dankzij de criss-cross borstelhaartjes komt deze ook tot diep tussen de tanden.
3D effect: ja
Druksensor: ja
Timer: ja
Tandenborstel oscilaties: 8800 per minuut
Meer specificaties…
Van € 99,91
49,99
Je voordeel is € 49,92

Thuis bezorgen: Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Zelf afhalen: klik hier


Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

  • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
  • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
  • betaalt u geen onderzoekskosten.
  • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
  • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
  • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

  1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Okoia spiegel LM25

Deze Okoia LM25 spiegel met diameter van 17 cm (totale diameter 19,5 cm) heeft...
Deze Okoia LM25 spiegel met diameter van 17 cm (totale diameter 19,5 cm) heeft een normale kant en een 5x vergrotende kant om de kleinste details te kunnen zien. De 32 LED-lampjes van deze Okoia LM25 spiegel zorgen voor een mooi lichteffect. U kunt ze aan- of uitschakelen met de aan/uit-knop aan de voet van de spiegel.

€ 34,99

Beschrijving

Over de Oral-B Pro2500

.

De op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde Oral-B Pro 2500 is ontworpen om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. Perfect voor de dagelijkse reiniging van je gebit. De ronde borstelkop reinigt tand voor tand en door de Criss-Cross borstelhaartjes komt de borstel ook tot diep tussen den tanden.

.

Alles voor de beste poetstechiek

.

De Oral-B is zacht voor het tandvlees en heeft bovendien een poetsdruksensor. Te veel poetsdruk kan schadelijk zijn voor je tanden. Poets je te hard, dan licht er op de Oral-B een lampje op om je te waarschuwen. Tandartsen adviseren om je tanden gedurende 2 minuten te poetsen. De Oral-B helpt je hier een handje bij. Om te zorgen dat je elke zone in de mond voldoende poetst geeft de tandenborstel elke 30 seconden een seintje dat je van kant moet wisselen. En na 2 minuten zoemt de tandenborstel om te laten weten dat de aanbevolen tijd behaald is. Je kunt maar liefst 6 verschillende Oral-B borstelkoppen op de Pro 2500 plaatsen. Zo is er altijd een borstel die voldoet aan jouw behoeften op het gebied van mondverzorging.

Specificaties

Technische details
Tandenborstel oscilaties 8800 per minuut
3D effect ja
Druksensor ja
Timer ja

Reviews