PHILIPS HF3465

De Wake-up Light wekt u op natuurlijke wijze met een licht dat geleidelijk intenser wordt. Ontwak... Lees meer >>
 
Alleen via BCC.nl
 

€ 54,00

 
 
 

Beschikbaarheid in BCC winkels

Naar boven
 

BCC bij u in de buurt

Voer uw postcode in om de voorraad te bekijken in de voor u dichtstbijzijnde winkel.

* Voer uw postcode in

 

Beschrijving van de PHILIPS HF3465

Naar boven
 

De Wake-up Light wekt u op natuurlijke wijze met een licht dat geleidelijk intenser wordt. Ontwaken wordt een aangename ervaring. De Wake-up Light is voorzien van een halogeenlamp waarmee u plezierig wakker wordt. 

Licht dat u zachtjes wekt
Het licht wordt vanaf 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk feller. Het licht schijnt op uw ogen en heeft een positieve invloed op uw energiehormonen en bereidt uw lichaam voor op het ontwaken. Hierdoor heeft ontwaken een aangenamer gevoel.

Lichtintensiteit van 250 lux
De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtsterkte wordt gebruikt. De lichtsterkte van de Wake-up Light kan worden ingesteld op een waarde tot 250 lux. Op deze manier kunt u ontwaken met de lichtsterkte die het best past bij uw persoonlijke voorkeur.

Klinisch onderzocht
Het is klinisch bewezen dat mensen aangenamer en beter wakker worden met licht.

1 aangenaam wekgeluid
Op de ingestelde wektijd hoort u een zacht piepje. Het geluid neemt geleidelijk in volume toe en bereikt na anderhalve minuut uiteindelijk het niveau dat u hebt geselecteerd. Dankzij het langzaam toenemende geluid wordt het wakker worden nog aangenamer en wordt u altijd op een prettige wijze gewekt.