Philips Wake-up Light HF3485

Product niet beschikbaar

 
Dankzij de Wake-up Light van Philips wordt u uitgerust en ontspannen wakker. De wekker simuleert zonsop- en -ondergangen met een maximale lichtsterkte van 250 lux. Voorzien van USB, zodat u kunt ontwaken met uw favoriete muziek. Lees meer >>
 

Beschikbaarheid: Niet beschikbaar

 

Beschrijving van de Philips Wake-up Light HF3485

Naar boven
 

Philips Wake-up Light HF3485 USB-afspeelfunctie en schemersimulatie

80% is het erover eens: dit is een aangenamere manier van wakker worden. De Wake-up Light wekt u op een natuurlijke manier door middel van licht dat geleidelijk aan steeds feller wordt. Vanaf nu wordt ontwaken een aangename ervaring. Maak het wakker worden nog prettiger door uw eigen geluiden en muziek toe te voegen via de USB-aansluiting.

 

bcc-webshop:bcc-webshop/nl_NL/video/btn_video.jpg

 

Lichtintensiteit van 250 lux
De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtsterkte wordt gebruikt. De lichtsterkte van de Wake-up Light kan worden ingesteld op een waarde tot 250 lux. Op deze manier kunt u ontwaken met de lichtsterkte die het best past bij uw persoonlijke voorkeur.

4 natuurgeluiden + FM-radio
Op de door u ingestelde wektijd hoort u een natuurgeluid of de geselecteerde zender. Na een rustig begin bereikt het volume na anderhalve minuut het geselecteerde niveau. U kunt uit vier geluiden kiezen: fluitende vogels in het bos, koeien uit de Alpen, een koekoek en ontspannende yogamuziek. Het geleidelijk toenemende geluidsvolume zorgt ervoor dat u nog aangenamer wakker wordt en nooit ruw wordt gewekt.

Nieuwe geluiden en muziek toevoegen via USB
De Wake-up Light geeft u de mogelijkheid om elke dag met een ander wekgeluid wakker te worden. U kunt speciaal ontwikkelde wekmuziek downloaden van www.philips.com en deze op uw USB-stick zetten. Nadat u de USB-stick in de Wake-up Light hebt geplaatst, selecteert u uw favoriete nummer. Dit wordt vervolgens op de door u ingestelde wektijd afgespeeld. Ook kunt u uw eigen MP3-bestanden vanaf een USB-stick beluisteren.

Leeslamp naast uw bed
Tot twintig verschillende lichtsterkten, dus ook geschikt als nachtlampje

Klinisch onderzocht
Het is klinisch bewezen dat mensen aangenamer en beter wakker worden met licht.

Schemersimulatie
Het geleidelijk afnemende licht en geluid helpen u bij het in slaap vallen. U kunt de gewenste tijd voor de duur van de schemersimulatie instellen.

Halogeenlamp
De Wake-up Light maakt gebruik van een verwisselbare halogeenlamp voor een natuurlijke simulatie van de zonsopgang.

Producteigenschappen van de Philips Wake-up Light HF3485

Naar boven
 
Wekgeluiden
 
Ja
Helderheidsregeling
 
Ja
Vermogen
 
85 W
 
 

Product video's