1. Home
 2. Accessoires
 3. Accessoires computer
 4. Software
 5. Norton Security Standard (1 apparaat)

Norton Security Standard (1 apparaat)

Je financiën, even shoppen of rondneuzen op social media... We zijn met zijn allen steeds vaker online. Virussen, identiteitsdiefstal en andere online bedreigingen ligger op de loer. Met de nummer 1 beveiligingssoftware van Norton blijft het veilig!
Aantal PC's: 1 PC('s)
Licentietype: Volle licentie
Softwaretype: Antivirus
Aantal licenties: 1 gebruiker(s)
Aantal jaar: 1 jaar
Meer specificaties…
39,99

Thuis bezorgen: Op voorraad

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Beschrijving

Dit product was Best Getest door de Consumentenbond (maart 2017)!


We regelen steeds meer zaken online. Je financiën en andere administratie, nieuwe kleding shoppen of rondneuzen op social media. Bovendien staan veel belangrijke documenten, e-mails en foto’s opgeslagen op je computer.

Hoe meer je verbonden bent hoe meer gegevens je deelt. Online bedreigingen zoals virussen, spyware, malware en identiteitsdiefstal zijn daardoor aan de orde van de dag. Het is dus des te belangrijker om je computer goed te beschermen.

Bescherm je bestanden en herinneringen met Norton
Met de beveiligingssoftware van Norton Security zit je zeker goed. Want met 20 jaar ervaring in het bestrijden van cybercriminaliteit is het de nummer 1 beveiligingsservice voor consumenten.

De teams van beveiligingsexperts zijn continu bezig met analyses van nieuwe bedreigingen en het bedenken van nieuwe manieren om je apparaten hier tegen te beschermen. Terwijl de bedreigingen dus alsmaar maar groter worden, worden de producten van Norton alleen maar beter. Niet voor niets won Norton 34 keer de Editors’s Choice Award van PC Magazine, waarvan zelfs 11 keer op rij!

De zekerheid van Norton: de Virus Protection Promise
Wanneer je Norton Security aanschaft krijg je een van de beste beveiligingsproducten die er te koop is. Ze hebben het volste vertrouwen in hun vermogen jouw pc veilig te houden. Zo veel vertrouwen dat ze de Virus Protection Promise in het leven geroepen hebben. Krijgt je apparaat toch een virus wat de Norton-experts niet kunnen verwijderen, dan krijg je gewoon je geld terug.

Welke Norton-service past bij jou?
We zijn niet alleen steeds meer online. We gebruiken ook steeds meer verschillende apparaten om online te komen. Pc’s, smartphones, tablets; cybercriminelen draaien overuren om ze te kraken en je gegevens te stelen. Zorg dus dat je overal goed beschermd bent. Norton biedt diverse pakketten om jou en je gezin te beschermen, elk met zijn eigen voordelen.

- Norton Security Standard (1 apparaat)
Norton Security Deluxe (5 apparaten)
Norton Security Premium (10 apparaten)

Met het Norton Security Standard pakket biedt uitgebreide bescherming voor je Windows-pc of MAC:
- Verdedigt tegen virussen, spyware, malware en andere internetgevaren
- Beschermt je identiteit en online transacties
- Inclusief een 100% terugbetalingsgarantie: als je apparaat een virus krijgt dat Norton niet kan verwijderen, krijg je je geld terug

Specificaties

Licentie
Aantal PC's 1 PC('s)
Licentietype Volle licentie
Softwaretype Antivirus
Aantal licenties 1 gebruiker(s)
Aantal jaar 1 jaar
Kenmerken
Taalversie Nederlands
Minimale systeemeisen
Ondersteunde Mac besturingssystemen Ja
Ondersteunde Windows besturingssystemen Windows 7, Windows 8, Windows 10

Reviews