Altijd de beste prijs

Bij BCC verzorgen we altijd een lage prijs voor onze klanten. We kijken hierbij naar de markt, maar voeren bovenal scherpe promoties door het jaar heen. En dat combineren we met deskundig advies, mooie oplossingen en goede service. Online, in de winkel of bij jou thuis.

Bekijk alle acties

En dit is ook BCC

Het houdt echter niet op bij het verzorgen van de beste prijs. Wij doen nog veel meer voor onze klanten.
Denk aan online advies van onze productspecialisten in de winkel via de Live Chat, of onze Click & Collect service die ervoor zorgt dat jij jouw product al 1 uur na bestelling kan komen ophalen in een winkel naar keuze.
Uiteraard bezorgen wij jouw bestellingen boven de 20,- gratis bij je thuis en onze eigen installatieservice kan er bovendien voor zorgen dat jouw apparaat bij je thuis geïnstalleerd wordt.

Wij bieden oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Wij selecteren de juiste producten en pakketten voor jou thuis, zorgen voor advies, montage, integratie en reparatie. Zo weet je niet alleen zeker dat je elektronica thuis werkt, maar ook blijft werken. Hierdoor hoef jij nergens meer naar om te kijken en kan je onbezorgd genieten!

Populaire BCC-winkels