Alles voor je nieuwe smartphone

Direct aan de slag met je splinternieuwe smartphone? Dat kan! Wij regelen gratis voor je dat jij jouw smartphone meteen kan gebruiken. Onze productspecialisten in de winkel plaatsen de SIM kaart en eventueel je geheugenkaart voor je in het toestel. Daarbij geven we je een korte uitleg over het apparaat en geven je tips. Dat doen wij graag voor je. Hiervoor moet je wel even naar een BCC filiaal gaan bij jou in de buurt.

Bekijk alle producten die meedoen aan deze actie:

  Start & Go
14,95
Gratis!
De verkoper pakt je bestelling uit, plaatst de accu
en sluit de adapter aan
 
Aanzetten van de smartphone en controleren of alles goed werkt  
In overleg een e-mail account installeren  
Uitleg over afmelden en afsluiten van de smartphone  

Start & Go installatie

Ook als je smartphone koopt, installeren we het Start & Go pakket gratis, je kan dan direct je aankoop gebruiken zonder lastige updates. Ga naar een BCC filiaal bij jou in de buurt. Vraag naar de voorwaarden bij de verkoopadviseur. Veelal kunnen wij je direct helpen of wij maken een afspraak wanneer je het geïnstalleerde apparaat weer kan ophalen.

Gratis bezorging

Bestel je nieuwe smartphone voor 23.59 uur bij BCC en je krijgt hem de volgende dag gratis geleverd door onze eigen bezorgers. In heel Nederland.

BCC heeft nog veel meer services om het je gemakkelijk te maken. Wil je persoonlijk advies op maat? Start de online chat op de productpagina of vraag het één van de productspecialisten in de BCC winkel bij jou in de buurt: