HAPPY SINGLES DAY!

TOT 30% KORTING

Singles Day Weekend!
vrijdag 9 t/m zondag 11 november 2018


Op de Chinese feestdag Singles Day worden alleenstaanden in het zonnetje gezet. Daarnaast geven winkels hoge kortingen weg. In Nederland willen we het single zijn ook vieren. Zo ook bij BCC, dit jaar zelfs van vrijdag tot en met zondag! Vier jij samen met ons Singles Day in het weekend van 11 november?

Wat is Singles Day?

De elfde van de elfde wordt in Nederland geassocieerd met het begin van het carnavalsseizoen en de feestdag Sint Maarten. In China staat 11 november echter vooral bekend als Singles Day, een dag waarop gevierd wordt dat je trots mag zijn om alleenstaand te zijn. Ooit werd deze feestdag alleen op universiteiten gevierd. Tegenwoordig doet het hele land mee, en met name de (online) winkels. Dit gaat gepaard met hoge kortingen en leuke aanbiedingen. Niet voor niks is deze dag de grootste online shopping dag van het jaar. Iedereen wil op deze dag de beste aanbiedingen in huis te halen.

 

De dag 11 november, oftewel 11/11, is gekozen als Singles Day vanwege het cijfer 1 dat vier keer in deze datum voorkomt. De datum staat dus symbool voor het alleen zijn. Net zoals het Amerikaanse Black Friday is Singles Day komen overwaaien naar Europa. Dit betekent dat we het in Nederland ook graag vieren. BCC doet daar natuurlijk ook aan mee. Ben jij erbij?

Waarom vieren we Singles Day?

Tegenwoordig is het hartstikke normaal om alleenstaand te zijn. Sterker nog: mensen zijn liever gelukkig single dan ongelukkig in een relatie. Veel mensen kiezen er bewust voor om gelukkig single te zijn. Dit verdient wel een feestje. Daarom vind je bij BCC topaanbiedingen op Singles Day. Natuurlijk kunnen niet-alleenstaanden ook meegenieten van de leuke kortingen en acties.

Singles Day bij BCC

Je vindt het weekend rondom Singles Day bij BCC een groot assortiment aan afgeprijsde producten. Wij passen alle prijzen aan, ook aan de aanbiedingsprijzen van de concurrenten. Zo ben je bij ons altijd voordelig uit. Zet het in je agenda en vergeet niet om op 11 november topaanbiedingen van BCC te scoren. Of je nu een nieuwe stofzuiger, wasmachine of koelkast nodig hebt, je koopt je favoriete artikelen voor een mooie prijs.

Altijd aanbiedingen bij BCC

Kun je niet wachten tot Singles Day? Gelukkig heeft BCC altijd leuke aanbiedingen, acties en kortingen. Sommige artikelen zijn flink afgeprijsd, andere producten hebben een cashback-actie. Kijk hiervoor op onze actie omgeving voor alle lopende acties van BCC.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leukste acties? Meld je dan aan voor de BCC Nieuwsbrief of like BCC op Facebook!