Black Friday bij BCC, een weekend vol voordeel!


Blijf op de hoogte

Wie van aantrekkelijke aanbiedingen houdt zit goed op Black Friday BCC. Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de spectaculaire kortingen die we gaan geven. Hier plaatsen we regelmatig nieuws over Black Friday en Cyber Monday BCC-acties en hier vind je de links naar alle aanbiedingen. Wil je niet het risico lopen een aanbieding te missen? Schrijf je dan nu in om de Black Friday BCC berichten in je mailbox te ontvangen.

Meld je nu aan

 


Voor wie niet kan wachten

Kun je nog niet wachten op de Black Friday koopjes van BCC? Dan kun je natuurlijk altijd terecht op onze actiepagina of bekijk de actuele BCC folder. Want BCC heeft altijd goede aanbiedingen en leuke acties.

Black Friday blijft natuurlijk het perfecte moment om jezelf en anderen te verwennen met apparaten die je al lang wilde hebben. Net als de Amerikanen kun je tijdens BCC Black Friday je inkopen doen voor de Kerst. Maar ook Sinterklaas houdt van BCC-voordeel, dus noteer 29 november 2019 in je agenda!

 

Tijdens het Black Friday weekend van BCC gaan we flink strooien met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet, of wasmachine; dit Black Friday weekend is hét moment om bij BCC toe te slaan.

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na het familiefeest Thanksgiving, een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Op die 'zwarte vrijdag' gaan bijna alle Amerikanen tegelijk shoppen om hun kerstcadeautjes in te slaan, vooral omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. Het is een massaal koopjes-evenement dat langzamerhand ook in Europa steeds bekender wordt. BCC heeft zich al helemaal aangepast aan deze Amerikaanse traditie, want wij houden van voordeel.