Kopen zonder zorgen

Bij BCC weet je zeker dat je kunt kopen zonder zorgen. Met eigen productspecialisten in huis staan wij iedere dag weer voor je klaar, zowel in onze 65 winkels als online. Wij helpen je niet alleen bij het maken van de juiste keuze, maar bieden je nog veel meer!
En uiteraard kun je ook na aankoop bij ons terecht met vragen. Wij helpen je graag!

Het begint natuurlijk allemaal bij goed advies. En eerlijk is eerlijk; daar zijn wij best goed in. Onze eigen productspecialisten in de winkels zijn speciaal opgeleid om jou te kunnen voorzien van de beste hulp en te adviseren over het product dat bij jou past.

Wist je bijvoorbeeld dat je veel energie én geld kunt besparen door je oude apparaat te vervangen door een nieuw exemplaar met modernere technologieën?

Live Chat

En het houdt niet op bij alleen advies in onze winkels. Ook online staan onze productspecialisten voor je klaar. Via de Live Chat op onze website kun jij al je vragen stellen aan onze medewerkers in de winkel. En dat is natuurlijk super handig; je hoeft de deur niet uit en krijgt rechtstreeks op je scherm antwoord op al je vragen.

Altijd de beste prijs

Wist je overigens dat je bij BCC nooit teveel betaald? Wij houden de prijzen van onze concurrenten continu voor je in de gaten en passen onze prijzen daar steeds op aan. Heb je een product elders toch goedkoper gezien? Dan kun je bij ons binnen twee weken het volledige prijsverschil terugvragen. Dat is de BCC prijsgarantie.

Al na 1 uur afhalen

Soms wil je een product na aankoop direct kunnen gebruiken. Snappen wij helemaal. Daarom kun je bij BCC kiezen voor Click & Collect. Je kunt jouw product dan vanaf 1 uur na bestelling op komen halen in een winkel naar keuze. Zo hoef je nooit lang te wachten en kun je meteen genieten van je nieuwe aanwinst.

Bezorging & installatie

Waarom zelf tillen als wij dat graag voor je doen? Als vanzelfsprekend bezorgen wij jouw aangekochte product gratis bij je thuis. Onze eigen installatieservice kan er bovendien voor zorgen dat jouw apparaat bij je thuis geïnstalleerd wordt. Heb je een oud apparaat dat wij voor je mee terug kunnen nemen? Dan doen wij dat graag. We zorgen ervoor dat deze op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

<