Black Friday bij BCC, een weekend vol voordeel!


Blijf op de hoogte

Wie van aantrekkelijke aanbiedingen houdt zit goed op Black Friday BCC. Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de spectaculaire kortingen die we gaan geven. Hier plaatsen we regelmatig nieuws over Black Friday en Cyber Monday BCC-acties en hier vind je de links naar alle aanbiedingen. Wil je niet het risico lopen een aanbieding te missen? Schrijf je dan nu in om de Black Friday BCC berichten in je mailbox te ontvangen.

Meld je nu aan

Voor wie niet kan wachten

Kun je nog niet wachten op de Black Friday koopjes van BCC? Dan kun je natuurlijk altijd terecht op onze actiepagina of bekijk de actuele BCC folder. Want BCC heeft altijd goede aanbiedingen en leuke acties.

Black Friday blijft natuurlijk het perfecte moment om jezelf en anderen te verwennen met apparaten die je al lang wilde hebben. Net als de Amerikanen kun je tijdens het BCC Black Friday weekend je inkopen doen voor de Kerst. Maar ook Sinterklaas houdt van BCC-voordeel, dus noteer 23 tot en met 26 november 2018 in je agenda!

 

Tijdens het Black Friday weekend van BCC gaan bijna alle prijzen in ons assortiment omlaag. Dat is geen reclamepraatje maar echt waar! Alle prijzen bij BCC zijn nu lager dan die van de concurrent of op zijn minst net zo laag. Je weet dus zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding kunt vinden. Wij geven grote korting op honderden artikelen, dus daar zit ook voor jou iets aantrekkelijks bij. Of je nu een televisie, een telefoon, een tablet of een wasmachine wilt kopen, dit Black Friday weekend van BCC is de tijd om toe te slaan. Goedkoper wordt het niet meer!

 

Wat is dat precies, Black Friday?

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na het familiefeest Thanksgiving, een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Op die 'zwarte vrijdag' gaan bijna alle Amerikanen tegelijk shoppen om hun kerstcadeautjes in te slaan, vooral omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. Het is een massaal koopjes-evenement dat langzamerhand ook in Europa steeds bekender wordt. BCC heeft zich al helemaal aangepast aan deze Amerikaanse traditie, want wij houden van voordeel.

black-friday-stampede

Omdat het in de winkels bijna gevaarlijk druk werd op Black Friday introduceerde men in Amerika een Cyber Monday voor online koopjesjagers. Bij BCC doen we daar ook graag aan mee. Ons Black Friday weekend duurt dus maar liefst vier dagen, van 24 tot en met 27 november 2017, vier dagen lang verbazend veel voordeel!

 Beoordeling door klanten: 8,7 (4485 beoordelingen)