Profiteer van topaanbiedingen en hoge kortingen tot wel 40% bij BCC op Cyber Monday, 29 november 2022. Kijk in ons ruime assortiment afgeprijsde artikelen, die nergens goedkoper aangeboden worden.

Wat houdt Cyber Monday in?

Cyber Monday is een mooie Amerikaanse traditie, die inmiddels overgewaaid is naar Europa en andere werelddelen. De traditie hangt samen met het typisch Amerikaanse feest Thanksgiving, de dag waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De vrijdag na Thanksgiving staat bekend als Black Friday. Traditioneel begint dan in de Verenigde Staten het 'Holiday Season'. Iedereen bereidt zich voor op Kerstmis en Black Friday geldt als dé dag waarop iedereen begint met het inkopen van kerstcadeaus, zowel voor geliefden, vrienden en familie als voor zichzelf. Al jarenlang maken veel retailketens en winkels gebruik van dit feit. Juist op Black Friday bieden ze grote delen van hun assortiment tegen bijzonder gunstige prijzen aan. Op een gemiddelde Black Friday draait de Amerikaanse retailsector zonder problemen miljarden aan extra omzet. Omdat op Black Friday vooral winkels worden bezocht, maar ook het belang van online retail steeds groter werd, is er een tegenhanger van Black Friday gekomen. Deze dag, Cyber Monday, vindt plaats op de maandag na Black Friday. Op deze dag profiteert de Amerikaan uitsluitend van online aanbiedingen. Sinds een aantal jaren is deze dag ook in Nederland een begrip geworden, waar een aantal grote retailketens aan meedoen.

Profiteer van veel voordeel

Ook BCC biedt je een uitgebreid assortiment aan tegen speciale kortingen en vlijmscherpe actieprijzen. Op Black Friday profiteer je van een groot assortiment afgeprijsde artikelen in on\e webshop en in al onze vestigingen. De maandag daarop, 29 november 2021 is het Cyber Monday. Die hele dag profiteer je van regelrechte topaanbiedingen. Dit is het moment om alle elektronica, maar ook witgoed, keukenapparatuur en andere benodigdheden tegen de laagst mogelijke tarieven aan te schaffen. Alles wat je eigenlijk altijd al wilde hebben, kun je nu met het grootst mogelijke voordeel aanschaffen. Doe je het voor jezelf, of pak je dit jaar groots uit met cadeaus? BCC ondersteunt je daarbij. Gun jezelf en je geliefden veel voordeel en noteer nu alvast 29 november 2021 in je agenda. We wensen je heel veel shopplezier!