Bosch stofzuigers 10 jaar motorgarantie

t/m 31 januari 2100

Ontvang 10 jaar motorgarantie op deze stofzuigers!

Dankzij de zeer hoge kwaliteit van de stofzuigermotoren van Bosch zijn zij in staat om een uniek aanbod te doen. Bosch geeft na aankoop van één van deze Bosch Stofzuigers een motorgarantie van 10 jaar!
Deze actie geld voor alle cilinder stofzuigen met en zonder stofzak van Bosch gekocht na 1 augustus 2019. Met uitzondering van de Serie 2 (BGS05…/BGC05…) modellen.
Wil je profiteren van deze actie? Lees dan de actievoorwaarden. Om je garantie te ontvangen dien je een account aan te maken op de website van Bosch

Maak een account

Na het aanmaken van een account is het mogelijk om je aan te melden voor de 10 jaar motor garantie. Na registratie is de bevestiging terug te vinden bij het betreffende product in geregistreerde MyBosch account. Deze bevestiging is tevens het bewijs van de 10 jaar motorgarantie. De garantieperiode is vervolgens 10 jaar en gaat in op de dag van aankoop van de stofzuiger. Vergeet niet je aankoop uiterlijk 6 maanden na aankoop te registreren.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leukste acties? Meld je dan aan voor de BCC Nieuwsbrief of volg ons op Facebook!