Happy Singles Day!

11 november 2021

Op de Chinese feestdag Singles Day worden alleenstaanden in het zonnetje gezet. Daarnaast geven winkels hoge kortingen weg. In Nederland willen we het single zijn ook vieren. Zo ook bij BCC! Vier jij ook Singles Day op 11 november?

Bekijk al onze acties

Wat is Singles Day?

De elfde van de elfde wordt in Nederland geassocieerd met het begin van het carnavalsseizoen en met de feestdag Sint Maarten. In China staat 11 november echter vooral bekend als Singles Day: de dag waarop gevierd wordt dat je trots mag zijn om alleenstaand te zijn. Ooit werd deze feestdag alleen op universiteiten gevierd. Tegenwoordig doet het hele land mee, en met name de (online) winkels. Dit gaat dan gepaard met hoge kortingen en leuke aanbiedingen. Niet voor niks is deze dag China's grootste online shopping dag van het jaar. Iedereen wil op Singles Day de beste aanbiedingen in huis halen.

Waarom vieren we Singles Day?

Tegenwoordig is het helemaal normaal om alleenstaand te zijn. Sterker nog: mensen zijn liever gelukkig single dan ongelukkig in een relatie. Veel mensen kiezen er bewust voor om gelukkig single te zijn. Dit verdient wel een feestje. Natuurlijk kunnen niet-alleenstaanden ook meegenieten van de leuke kortingen en acties.

De dag 11 november, oftewel 11/11, is gekozen als Singles Day vanwege het cijfer 1 dat vier keer in deze datum voorkomt. De datum staat dus symbool voor het alleen zijn. Net zoals het Amerikaanse Black Friday is Singles Day komen overwaaien naar Europa. BCC heeft natuurlijk altijd leuke acties en aanbiedingen, dus ook op Singles Day!

Singles Day bij BCC

BCC heeft altijd leuke aanbiedingen, acties en kortingen, dus ook in de dagen rondom Singles Day. Sommige artikelen zijn afgeprijsd, bij andere producten ontvang je een deel van je aankoopbedrag retour op je bankrekening of krijg je een cadeau thuisgestuurd. Of je nu een nieuwe stofzuiger, wasmachine of koelkast nodig hebt, je koopt je favoriete artikelen voor een mooie prijs of krijgt een leuk extraatje.

Bekijk al onze acties

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leukste acties? Meld je dan aan voor de BCC Nieuwsbrief of volg ons op Facebook!