Vervangen was nog nooit zo leuk!

Je wasmachine die het spontaan begeeft of je televisie die ineens gekke strepen vertoont; daar moet je niet aan denken toch? Je voorkomt dit door tijdig je oude product te vervangen voor een nieuwe. Nu horen wij je denken “wanneer is mijn product dan toe aan vervanging?”. Dat ligt natuurlijk aan het soort product. Over het algemeen geldt dat een wasmachine maximaal 8 jaar meegaat en een televisie zo’n 7 jaar. En ga je vervolgens vervangen, dan zijn er tal van opties voor je nieuwe product. Laat jij je verleiden door de allernieuwste technieken of ga je voor een duurzaam alternatief? Wat je keuze ook is, bij BCC ontvang je nu tot 30% korting op de adviesprijs van je nieuwe product tijdens de BCC Vervangingsweken. Zo is het ineens een stuk minder erg wanneer je wasmachine het begeeft of je televisie gekke strepen vertoont, toch?

Shop nu

Wast de wasmachine niet meer? Tijd voor een nieuwe!

Grr, de was komt niet meer schoon uit de wasmachine en tegen de vetluis is niet meer op te poetsen. Wellicht is het dan tijd voor een nieuw schoonmaak maatje! Omdat de keuze voor een nieuwe wasmachine lastig kan zijn, helpen wij je graag op weg. Check bijvoorbeeld onze kiesadvies of raak geïnspireerd door onze blogs.

Welk type wasdroger is het meest geschikt voor jou?

Van zuinig wassen tot besparen met koken; dit zijn de meest energiezuinige apparaten voor in huis

Poef, en toen kwam er ineens rook uit je televisie..

Oké, zo erg zal het waarschijnlijk niet gauw worden. Maar een televisie die niet meer helemaal goed werkt is behoorlijk vervelend. Zijn de kleuren bijvoorbeeld flets geworden of moet je ‘m telkens harder zetten om het geluid nog te kunnen horen? Dan kan het tijd zijn om 'm te vervangen voor een nieuw model. Wil je graag advies over waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een nieuwe televisie? Check dan onze kiesadvies pagina.

Perfecte kijkafstand: hoeveel inch moet je televisie zijn?

Voor iedere kamer een geschikte televisie; dit zijn de beste tv's voor de ruimtes in jouw huis

Met deze televisie features komt elke sportwedstrijd optimaal tot zijn recht!

Wat is het verschil tussen OLED en QLED?