Voorjaarsweken

Yes! De dagen worden langzaam langer, de temperatuur begint te stijgen en de eerste bloembollen beginnen te bloeien. Het wordt eindelijk weer voorjaar! Bij BCC helpen wij jou voorbereid de lente in te gaan. Geniet van het mooie weer door je favoriete boek te lezen in het park of hou je wandelingen bij met een smartwatch. Maak de grote schoonmaak nog makkelijker met onze schoonmaaktips en gadgets, of haal alvast het beste klimaat in huis met een split airco unit.

Shop nu

Klaar voor de grote voorjaarsschoonmaak!

Daar zijn ze weer, de schoonmaak kriebels! Er is niets zo lekker als je huis helemaal weer fris te hebben, maar het is wel een klus waar je vaak tegenop ziet. Wij begrijpen dat helemaal en daarom hebben wij voor jou de handigste schoonmaak gadgets op een rijtje gezet!

Met deze vijf gadgets maak je het jezelf zo makkelijk mogelijk tijdens een grote schoonmaak

5x je keuken schoonmaken met baking soda

In 9 stappen een schoon huis!

Tip! Zo ruikt je huis altijd lekker fris.

Geniet je ook altijd zo van de geur van schone was en wil je deze geur het liefst altijd in huis hebben? Wij hebben hier de oplossing voor! Strooi wat van je favoriete waspoeder op de grond en zuig dit op met de stofzuiger. Tijdens het stofzuigen van het huis wordt de waspoeder geur verspreid en ruikt het overal naar heerlijk schoon wasgoed.

Haal het voorjaar in huis

Heerlijk om de frisse voorjaarslucht weer in huis te halen, maar met deze frisse lucht waaien er ook weer pollen mee naar binnen. Let daarom goed op je binnenklimaat! Met onze tips en tricks heb jij de luchtkwaliteit in huis weer in balans.

Altijd een optimaal klimaat in huis

Met de split airco units van BCC Aircoshop haal je het hele jaar frisse lucht in huis. Of je nou wil verwarmen of juist wilt koelen. Naast een aangenaam klimaat geniet je ook nog eens van schone lucht. De filters verwijderen pollen, stofdeeltjes, en andere vervuiling zoals nare luchtjes of rook. Ideaal toch!

We kunnen weer lekker naar buiten!

Nu de dagen langer worden en de temperatuur omhoog gaat, brengen wij weer meer tijd buiten door. Wij hebben de beste gadgets voor buiten op een rijtje gezet. Of je nou graag een boek wilt lezen in het park, gaat wandelen in het bos of je sportschoenen aantrekt; met deze gadgets wordt het buiten zijn nog een stukje leuker!

E-reader

Kan je niet kiezen welk boek je mee wilt nemen? Dat hoeft ook niet meer met een E-reader! Neem altijd en overal al je favoriete boeken mee zonder hiermee te moeten zeulen. Je boeken worden op je E-reader gedownload zodat je geen internet meer nodig hebt om te kunnen lezen.

Draadloze sport oortjes

Wil je ongestoord buiten hardlopen? Kijk dan eens naar oordopjes speciaal voor het sporten. Deze oortjes zijn draadloos en water (zweet 😉) bestendig! Wil je echt geen geluid meer om je heen horen? Kijk dan eens naar oordopjes met ruisonderdrukking.

Smartwatch

Zin in een lekkere wandeling of work-out buiten in het zonnetje? Met een smartwatch kan jij je activiteit gemakkelijk bijhouden. En dat is niet het enige wat je kan met dit slimme horloge. Hij kan zelfs het aantal verbrande Kcal bijhouden en je slaap monitoren!