Sportzomer Pakket M/L Brons

Sportzomer Pakket M/L Brons

99,- 69,-
30 euro voordeel
Online nog 5 op voorraad
Kies je leveringsmethode
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • 30 dagen bedenktijd
 • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
 • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

Maak je woonkamer helemaal sportzomer-ready met dit bronzen M/L sportzomer pakket. Dit pakket bestaat uit de volgende artikelen:

 • Vogel's vaste muurbeugel WALL 3205
 • Monster HDMI kabel 4K M1000 (1,5 m)
 • Monster schermreiniger ScreenClean 3.0 + schoonmaakdoek (45 ml)

Je tv eenvoudig en stevig aan de muur

De WALL 3205 vaste tv-beugel is een veelgebruikte muurbeugel. Met de WALL vaste tv-muurbeugel hangt een tv plat tegen de muur. Doordat er geen bewegende of uitstekende onderdelen zijn, beperkt je het risico op beschadiging. De WALL 3205 is geschikt om vrijwel ieder model tv van 32 inch tot 55 inch (81-140 cm) vlak en stevig aan de muur te bevestigen. De vlakke muurbevestiging voor tv's tot 50 kg. Bovendien kun je de muurbeugel eenvoudig installeren en waterpas hangen met behulp van de TV Mount Guide-app.

Storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit

Laat kabels nooit de zwakke schakel in jouw installatie worden. Kies Monster voor de allerhoogste en compleet storingsvrije beeld- en geluidskwaliteit. Deze HDMI-kabel van 1,5 meter garandeert datasnelheden tot 22,5 Gbps. De Monster V-Grip gepatenteerde aansluitingen zorgen voor een grotere betrouwbaarheid van de verbinding (vier keer betrouwbaarder dan gewone HDMI connectoren) welke zijn opgedampt met een laagje goud (24k) om oxidatie en corrosie dat de bandbreedte vermindert te voorkomen. Ondersteunt HEC (HDMI Ethernet Channel), ARC (Audio Return Channel) en CEC (Consumer Electronics Control). Gecertificeerd door de ISF (Imaging Science Foundation). Deze HDMI-kabel is 1,5 meter lang.

Een schoon beeld

Wanneer je tv prachtig aan de muur hangt is het natuurlijk ook belangrijk dat het beeld goed schoon is. Spuit ScreenClean op het scherm van je tv of elk ander scherm en verwijder bacteriën, vuil en olieachtige vingerafdrukken voor een schoon scherm waarin je je eigen weerspiegeling kunt zien. Met Monster ScreenClean kun je je scherm zo goed schoonmaken dat je je eigen reflectie er in ziet. Door de speciale Monster niet-druppelende gel zal de vloeistof niet in elektronische apparatuur druppelen. Verwijdert vingerafdrukken en stof. Inclusief schoonmaakdoek. Jij bent nu helemaal klaar voor die sportzomer!

Specificaties

Poorten & interfaces
Audio Return Channel (ARC) Ja
HDMI versie 2.0
HDMI Ethernet Channel (HEC) Ja
Design
Lengte kabel 1.5 m
Productdetails
EAN 8717283423632
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Gratis bezorgd door BCC
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews