JVC autoradio KD-X351BT

JVC autoradio KD-X351BT

109,99
Thuis bezorgen: Online op voorraad Voor 23.59 besteld, morgen in huis
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 60 winkels
  • We krijgen een 9,1 van onze klanten

Productinformatie

K2 Technologie voor Verbeterde Digitale Geluidskwaliteit

K2 is een door JVCKENWOOD ontwikkelde technologie, die het originele mastergeluid reproduceert door de bitsnelheid en het frequentiebereik uit te breiden. K2 is compatible met alle bronnen, inclusief CD. K2 zal bijvoorbeeld de digitale gegevens van een audio-cd, die is opgenomen met 44,1 kHz / 16 bit tot 48 kHz / 24 bit, uitbreiden en het frequentiebereik boven 20 kHz, dat weg valt tijdens het samenstellen van de CD, recreëren.

Bluetooth Wireless Technology

Voor beter kwaliteit meer veiligheid en gemak tijdens het rijden als je wil bellen, gebeld wordt of muziek wil streamen naar de radio.

2 Phone Fill-Time Connection:

Je kan twee telefoons fulltime verbinden via Bluetooth, met een veilige en eenvoudige koppeling. Oproepen naar beide telefoons kunnen worden ontvangen door één druk op een toets van de radio.

iPhone / Android Bluetooth Automatic Pairing:

Sluit uw iPhone of Android-apparaat * via USB aan en de automatische Bluetooth-koppelingsfunctie werkt. Geen ingewikkelde handmatige procedure om je zorgen over te maken.. (*JVC Music Play applicatie is vereist)

Bluetooth Hands-Free Profile 1.6

HPF 1.6 Wideband Speech wordt ondersteund, zodat je nu kunt genieten van handsfree telefoneren met een hoge geluidskwaliteit en verbeterde ruisonderdrukking.

Spotify Control

Luisteren naar Spotify vanaf je smartphone met eenvoudige bediening via de autoradio. Via een USB- of Bluetooth-verbinding voor de iPhone en via Bluetooth voor Android-apparaten.

FLAC Compatible met Tag

FLAC (Free Lossless Audio Codec) is een audiocodeerformaat voor compressie van digitale audio zonder kwaliteits verlies. Digitale audio gecomprimeerd door het algoritme van FLAC kan meestal worden teruggebracht tot 50-60% van de oorspronkelijke grootte en worden uitgepakt tot een identieke kopie van de oorspronkelijke audiogegevens.

Remote Control App     

Bedien de bron van de radio rechtstreeks vanaf uw smartphone, met eenvoudige vingerbewegingen via de app "JVC Remote". Nu beschikbaar voor zowel iOS als Android. U kunt zelfs direct op uw smartphone de audio-instellingen aanpassen en gedetailleerde broninformatie, zoals de titel van het nummer, de naam van de artiest, albumhoezen, enz. bekijken.

Specificaties

Audio
Equalizer-instellingen Ja
Equalizer banden 13
Ingebouwde microfoon Nee
Beeldscherm
Display verlichting Ja
Beeldscherm type LCD
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Gratis bezorgd door DHL
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews