Garmin navigatiesysteem Camper 780MT-S (Europa)

0 reviews

Garmin navigatiesysteem Camper 780MT-S (Europa)

319,99
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
 • 30 dagen bedenktijd
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid

Alternatieven

Deze producten zijn wel op voorraad:

Garmin navigatiesysteem Drivesmart 65 LMT-S (Europa)
Beeldschermdiagonaal: 6.95 inch
Inclusief kaart(en): Ja
Soort navigatiesysteem: Auto
Bluetooth: Ja
Accu/batterij gebruiksduur: 1 uur
210,-
Garmin navigatiesysteem Camper 1090 MT-D
Beeldschermdiagonaal: 10.1 inch
Inclusief kaart(en): Ja
Soort navigatiesysteem: Camper
Bluetooth: Nee
Accu/batterij gebruiksduur: 2 uur
699,99
Garmin navigatiesysteem Camper 890 MT-S (Europa)
Beeldschermdiagonaal: 8 inch
Inclusief kaart(en): Ja
Soort navigatiesysteem: Camper, Auto met caravan
Bluetooth: Ja
Accu/batterij gebruiksduur: 2 uur
539,99

Productinformatie

Ga gerust op pad met dit navigatiesysteem van Garmin: Camper 780MT-S. Dit apparaat heeft een helder 6.95-inch aanraakscherm en beschikt over verschillende handige camperfuncties, zoals aangepaste routes aan de grootte en gewicht van jouw camper of caravan, wegwaarschuwingen voor steile hellingen, scherpe bochten en gewichtslimieten. Maak gebruik van een grote database van ACSI en Campercontact camper campings van en Campercontact en gratis stopplaatsen van Trailer's PARK. Wanneer je gebruik wilt maken van live diensten kun je de gratis Garmin Drive app downloaden, voor toegang tot live verkeer en geavanceerde weersvoorspellingen.

Duidelijk en groot display

De Camper 780MT-S beschikt over een 6,95 inch helder TFT-aanraakscherm. Het beeldscherm reikt van rand tot rand, zodat je een brede weergave hebt van kaarten en jij je kunt focussen op de weg. Het scherm van 17,3 (B) x 9,9 (H) x 1,9 (D) cm bevestig je gemakkelijk aan het raam met de meegeleverde zuignapbevestiging.

Aangepaste waarschuwingen

Aangepaste routing houdt rekening met de grootte en het gewicht van je camper en vindt dan de meest efficiënte route voor jouw voertuig. Daarnaast biedt dit navigatiesysteem wegwaarschuwingen om je bewust te blijven van steile hellingen, scherpe bochten, gewichtslimieten en meer. Bekijk informatie over hoogteverschillen in detail om je voor te bereiden op mogelijke steile hellingen langs de route.

Vind eenvoudig campercampings

Dit navigatiesysteem bevat een lijst met campercampings van ACSI en Campercontact en gratis stopplaatsen van Aanhangwagen PARK. Hierbij kun je filteren op voorzieningen zoals elektrische haak ups, douches en internet toegang. Inclusief TripAdvisor reizigersbeoordelingen en miljoenen Foursquare points of interest met voor campings, eten, brandstof en meer.

Inclusief live verkeer

Het live verkeer is inbegrepen via Digital Traffic of via je smartphone. Dankzij ingebouwde Wi-Fi connectiviteit krijg je eenvoudige kaart- en software updates zonder computer. De Camper 780MT-S bevat intuïtieve menu’s naar kaarten voor heel Europa en toont ook 3D gebouwen en terreinen. Wanneer je gebruik wilt maken van live diensten kun je de gratis Garmin Drive app downloaden, voor toegang tot live verkeer en geavanceerde weersvoorspellingen.

Bedien met je stem

Koppel je navigator met je compatibele smartphone voor toegang tot handsfree bellen, gratis bellen en slimme meldingen. Ook kun je spraak geactiveerde navigatie gebruiken voor meer gemak terwijl jij je handen aan het stuur houdt.

Specificaties

Beeldscherm
Beeldschermdiagonaal 6.95 inch
Resolutie 1024 x 600 Pixels
Touchscreen Ja
Beeldscherm type TFT
Kaart
Kaart dekking Europa
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

 • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
 • Lekker makkelijk; de services van BCC
 • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
 • Betaal zoals jij wilt: direct, achteraf of gespreid
Bekijk bestel- bezorginformatie

Service Plus Polis

Wil je lekker lang kunnen genieten van je aankoop? Kies dan voor onze Service Plus Polis. Deze verzekering is een uitbreiding op de wettelijke garantie en zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd bij een technisch defect geen onverwachte kosten hebt.

 • Geen onderzoekskosten
 • Je weet precies waar je aan toe bent
 • Gratis reparatie of vervanging

Verzekeren

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie van minimaal 2 jaar. Bij een defect aan je product, kun je natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie. Wij repareren je product kosteloos als het defect onder de garantie valt. De garantievoorwaarden kun je nalezen in het meegeleverde garantieboekje bij je product of op de website van de fabrikant.

Dekking Service Plus Polis:

 • • Looptijd 4 jaar (2 jaar aanvulling op de wettelijke garantie)
 • • Recht op kosteloos herstel of vervanging
 • • Geen onderzoekskosten
 • • Niet aan tonen dat het technisch defect buiten je schuld om is ontstaan
 • • Reparatie niet mogelijk? Je ontvangt kosteloos een vervangend product voor de aanschafwaarde, gedurende de hele looptijd
69,95
319,99 Dit product is tijdelijk niet leverbaar

Product reviews

Chat open