Soundbar

Wil jij het geluid van je televisie verbeteren? Dan is een soundbar een goede keuze. Bij BCC ben je hiervoor aan het juiste adres. Een soundbar is een compacte balk die het geluid van je televisie optimaliseert. De ingebouwde luidsprekers zorgen voor een krachtig en helder geluid, wat leidt tot een betere geluidservaring. Het aantal speaker kanalen duidt aan over hoeveel speakers een soundbar beschikt, dit zijn er altijd twee of meer. Mocht je toch nog wat power missen? Dan kun je voor een soundbar met draadloze subwoofer kiezen. Of een losse subwoofer aanschaffen. Een subwoofer zorgt voor een nog rijker geluid! Wil je weten welke soundbar het beste bij jou past? Kijk dan hier voor meer informatie of kom langs bij één van onze winkels.

Populaire merken: Philips | Sony | Harman Kardon | Bose | JBL

Extra opties: Bluetooth | WiFi | Draadloze subwoofer | Draadloze satelliet speakers

Handige links: Aansluit service | Welke soundbar kiezen? | Soundbar aansluiten

Samsung Bose Sony
filter inklappen Winkelvoorraad

Soundbar kopen bij BCC

Wil je een soundbar kopen? Dan ben je bij BCC aan het juiste adres. Heb jij een voorkeur voor een Sony? Of misschien een Bose? Met een ruim aanbod in merken en verschillende breedtes vind je altijd de soundbar die perfect past in jouw woonkamer. Of je nu een bezoekje brengt aan één van onze winkels of online shopt, bij BCC helpen wij je graag met het maken van een keuze.

Wat doet een soundbar?

Een soundbar is een luidsprekerbalk die het geluid van jouw televisie flink verbetert. Merk je dat je soms qua geluid wat power mist? Dan is een soundbar een zeer goede oplossing om dit eenvoudig te optimaliseren. Dankzij het compacte formaat past een soundbar altijd wel onder je televisie. Vaak hoef je een soundbar alleen met een hdmi-kabel of optische audio-kabel aan te sluiten, extra kabels zijn overbodig. Super eenvoudig!

Wat zijn speaker kanalen?

Het is je misschien al opgevallen, maar een soundbar beschikt over een aantal speaker kanalen. Het aantal speaker kanalen duidt aan over hoeveel speakers een soundbar beschikt. Het eerste getal staat voor het aantal speakers, terwijl het tweede getal vertelt of de soundbar lage frequentie kanalen ondersteunt of over een subwoofer beschikt. Om een voorbeeld te geven: 2.1 betekent twee speakers en één subwoofer. Hoe hoger het eerste getal, hoe meer speakers en dus meer verspreiding van het geluid! Wil je hier wat meer informatie over? Neem dan hier een kijkje

Soundbar met subwoofer

Bij BCC hebben wij soundbars met én zonder subwoofers. Een subwoofer zorgt voor een nog rijker geluid en diepe tonen worden veel beter hoorbaar. Mocht je dit missen bij je huidige televisie? Dan is het zeker aan te raden op zoek te gaan naar een soundbar met subwoofer. Wil je liever geen gedoe met draden die door je woonkamer lopen? Dan is een draadloze subwoofer dé oplossing!