Samsung HW-S800B

Vergelijk prijzen van € 419 tot € 749 van 5 winkels. De laagste prijs voor de Samsung HW-S800B vind je bij Art & Craft.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 749,-
€ 419,-
Nieuw € 749,-
€ 447,-
Nieuw € 447,-
Nieuw € 499,-
Nieuw € 503,-
Nieuw € 369,95

Productomschrijving

Het design van de S800B soundbar is echt een eye-catcher! Met indrukwekkend geluid in een prachtig dun design. Deze Ultra Slim Soundbar is er speciaal voor iedereen die fan is van minimalistische ontwerp of die zijn TV graag ophangt. Door het dunne ontwerp van amper 40mm kan je de soundbar strak tegen de muur monteren of past hij perfect onder je TV, zonder uit te steken. Uiteraard geniet je ook van fantastische geluid dankzij de 3.1.2 kanalen en Dolby Atmos ondersteuning.


Superslank design

Met een profiel van amper 40 mm diep en 38 mm hoog monteer je de soundbar straks tegen de muur of past hij perfect onder jouw The Frame TV zonder uit te steken. De soundbar beschikt over 330W met 3.1.2Ch voor geweldig geluid. Daarnaast is niet alleen de soundbar in-style maar ook de subwoofer matcht bij het design van je soundbar. De meegeleverde subwoofer is niet alleen mooi maar levert ook een krachtige basweergave. Geniet van kamervullend geluid! 


Meeslepend geluid met Dolby Atmos en DTS:X

Ben jij een echte filmfan? Dan mag een Dolby Atmos en DTS:X soundbar niet ontbreken. Een Dolby Atmos voegt een extra dimensie toe aan je surround sound ervaring in tegenstelling tot een conventionele soundbar. Hierdoor lijkt het net als of je de geluidseffecten ook van bovenaf hoort komen. Perfect bijvoorbeeld voor scènes waarbij een helikopter overvliegt of een boot voorbij scheurt.


Muziek streamen was nog nooit zo makkelijk

Naast dat je een soundbar gebruikt om je TV-geluidservaring nóg beter te maken, kan je ook alleen van de soundbar genieten om muziek af te spelen met fantastisch geluid. Doordat de soundbar is uitgerust met een ingebouwde Google Chromecast kan je gemakkelijk muziek streamen vanaf je telefoon, laptop of tablet. Of maak direct een verbinding via AirPlay2 en Spotify Connect. Hierdoor wordt je soundbar automatisch ingeschakeld en geniet je gelijk van je muziek. Het direct streamen vanaf deze functies heeft diverse voordelen ten opzichte van het streamen via Bluetooth. Zo bespaar je meer batterij, kan je meerdere apparaten tegelijk verbinden en blijft de muziek gewoon afspelen als je wordt gebeld op je telefoon.


Makkelijke verbinding

Je kan deze soundbar gemakkelijk aansluiten op je TV of met je smartphone door de HDMI (e)ARC, Bluetooth en WiFi verbinding. In combinatie met je Samsung TV kan je je televisie en soundbar met één afstandsbediening bedienen. Daarnaast kan je ook heel eenvoudig muziek streamen als je alleen van de muziek.


Plus- en minpunten

🟢 Ultra Slim Soundbar met slank ontwerp van amper 40 mm diep en 38 mm hoog. Geleverd inclusief matchende subwoofer.

🟢 Beschikt over Dolby Atmos waardoor het net lijkt als de geluidseffecten ook van bovenaf komen.

🟢 Heeft een Chromecast built in en beschikt over AirPlay2 en Spotify Connect voor een snelle en eenvoudige verbinding.

🔴 Beschikt niet over SpaceFit Sound die voor de perfecte afstelling zorgt met kamer kalibratie.

🔴 Heeft geen draadloze achterspeakers (2.0.2Ch) die ervoor zorgen dat je middenin de surround sound ervaring zit.



Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.