Aftershokz draadloze hoofdtelefoon Trekz - grijs

0 reviews
Aftershokz draadloze hoofdtelefoon Trekz - grijs

Uit het assortiment

Aftershokz draadloze hoofdtelefoon Trekz - grijs

Dit product is uit het assortiment

Productinformatie

Muziek luisteren via je jukbeenderen met de Aftershockz Trekz Titanium

De hoofdtelefoon die niet over of in je oren zit maar en naast. Dankzij de Bone Conduction technologie wordt het geluid door middel van trillingen naar je oor gestuurd. Zo geniet je van muziek maar blijf je je bewust van je omgeving. Wel zo veilig!

Het veiligste alternatief voor hoofdtelefoons en oordopjes

De Aftershockz Trekz Titanium is een lichtgewicht, draadloze hoofdtelefoon waarmee je geniet van premium muziekkwaliteit en kristalheldere telefoongesprekken. De hoofdtelefoon maakt gebruik van de zogenaamde Bone Conduction technologie. Natuurlijk nemen we geluiden waar die via onze gehooringang de trommelvliezen bereiken. Maar ook door trillingen die via de botten worden doorgegeven bereiken het oor. De Aftershockz hoofdtelefoons werken door middel van trillingen die via de jukbeenderen naar het oor gestuurd worden. Daardoor zit de Aftershockz niet over of in je oren maar er naast. Door de PremiumPitch technologie worden de trillingen zo perfect gefinetuned dat zowel audio als spraak perfect worden doorgestuurd.

Perfect voor tijdens je work out!

De Trekz Titanium is ontworpen met de atleet als uitgangspunt. Daardoor is de hoofdtelefoon zeer buigzaam, lichtgewicht en zweetafstotend. De speciale waterafwerende coating en de rubberen behuizing aan de binnenkant zorgen dat zweet en regen niet kunnen doordringen. Dat maakt de hoofdtelefoon ideaal voor tijdens het sporten, zowel binnen als buiten. En doordat de Aftershockz hoofdtelefoon niet in of op je oor zit scheelt dit een hoop irritatie. Bovendien blijven je oren vrij voor andere geluiden en ben je je, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, nog altijd bewust van je omgeving.

Specificaties

Hoofdtelefoon
Speciaal voor TV kijken Nee
Frequentiebereik koptelefoon 20 - 20000 Hz
Positie speakers koptelefoon Uiteinde jukbeen
Gevoeligheid koptelefoon 100 dB
Inhoud van de verpakking
Opbergetui Nee
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews