Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds

3.9 | 56 reviews
Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds

Uit het assortiment

Bose draadloze Noise Masking Sleepbuds

Dit product is uit het assortiment

Alternatieven

Alternatieven

Bose draadloze in-ear oordopjes QuietComfort Earbuds 700 (Wit)
Ruisonderdrukking: Ja
Positie speakers koptelefoon: In-ear
Accu/batterij gebruiksduur: 6 uur
Speciaal voor TV kijken: Nee
Akoestisch systeem: Gesloten
Adviesprijs 279,95 276,-
Bose draadloze in-ear oordopjes QuietComfort Earbuds (Zwart)
Ruisonderdrukking: Ja
Positie speakers koptelefoon: In-ear
Accu/batterij gebruiksduur: 6 uur
Speciaal voor TV kijken: Nee
Akoestisch systeem: Gesloten
Adviesprijs 279,95 239,-
Bose noise-masking Sleepbuds II
Ruisonderdrukking: Nee
Positie speakers koptelefoon: In-ear
Accu/batterij gebruiksduur: 10 uur
Speciaal voor TV kijken: Nee
Geschikt voor DJ's: Nee
267,-

Productinformatie

Slapen. Eindelijk.

Je kent het wel. Storende geluiden zoals snurken, verkeer en luidruchtige buren houden je uit je slaap. Daar wilden we iets aan doen en dus hebben we sleepbuds met geïntegreerde technologie voor geluidsmaskering ontwikkeld. De kleine, comfortabele en volledig draadloze sleepbuds maskeren lawaai met speciale geluiden waarbij je rustig in slaap valt. Zo word je elke dag uitgerust en vol energie wakker.

Een betere oplossing tegen ongewenst lawaai

Bose sleepbuds streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert. We waren de eerste voorstander van actieve ruisonderdrukking, maar ontdekten dat geluidsmaskering een betere oplossing is voor een goede nachtrust als je kijkt naar het bereik van het geluid dat je uit je slaap houdt – met name de frequenties van stemgeluid. Daarom hoor je alleen een rustgevend geluid dat je helpt in slaap te vallen.

Rustgevende geluiden

Bose sleepbuds zijn ontwikkeld om je een goede nachtrust te geven. Ze streamen geen muziek, maar laten rustgevend geluid horen dat storend lawaai maskeert, zodat je rustig in slaap valt en de hele nacht kunt doorslapen. Je kunt kiezen uit 10 pre-loaded rustgevende geluiden, sommige speciaal om lawaai maskeren, andere om je te helpen ontspannen. De volledig draadloze sleepbuds zorgen dat je de hele nacht vrij en ongehinderd kunt bewegen.

Eén app voor betere nachtrust

Het valt niet altijd mee om in slaap te vallen. Daarom kun je met de Bose Sleep-app de slaapinstellingen gemakkelijk configureren en aanpassen. Download gewoon de app, selecteer een rustgevend geluid, stel het volume in en bepaal hoe lang je ’s nachts je sleepbuds wilt gebruiken. Gebruik elke nacht dezelfde instellingen of experimenteer om te kijken wat jou het best bevalt.

Comfortabel en prettig

Elk oor is anders. Op basis van talloze 3D-oorscans heeft Bose kleine oordopjes gemaakt die niet veel groter zijn dan een erwt. Ze passen in bijna elk oor, ook als je op je zij slaapt. De sleepbuds worden geleverd met StayHear+ Sleeptips in drie maten (S/M/L) en zijn voorzien van een flexibele vleugel die past in de bovenrand van je oor. Neem je kussen in de houdgreep. Kruip heerlijk op je zij. Of ga lekker languit liggen. Je sleepbuds blijven de hele nacht comfortabel zitten.

 

Specificaties

Hoofdtelefoon
Speciaal voor TV kijken Nee
Positie speakers koptelefoon In-ear
Geschikt voor DJ's Nee
Overige specificaties
Microfoon handsfree bellen Nee
Inhoud van de verpakking
Opbergetui Ja
Bekijk alle specificaties

Product reviews

Chat open