Philips TAM8905

Vergelijk prijzen van € 302 tot € 406.99 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Philips TAM8905 vind je bij Art & Craft.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 406,99
€ 302,-
Nieuw € 350,-
Nieuw € 269,95
Nieuw € 349,99
€ 292,-
Nieuw € 329,-

Productomschrijving

De Philips microset TAM8905/10 is een stijlvolle radio met cd-speler.


Al jouw muziek, podcasts en meer

van klassieke muziek tot de nieuwste podcasts. Je kan Spotify in de beste kwaliteit via Wi-Fi streamen met Spotify Connect. Je kan ook afspeellijsten en meer streamen via Bluetooth, CD's afspelen of verbinding maken met andere bronnen via de audio-ingang of USB.


Internetradio. DAB+ FM-radio

Internetradio biedt je toegang tot duizenden wereldwijde zenders die elk denkbaar programma uitzenden. De digitale tuner biedt kristalheldere ontvangst en je kan voorkeuzezenders instellen voor jouw favoriete internet-, DAB+- of FM-zenders.


Basreflex-luidsprekers. Heldere hoge tonen en rijke lage tonen

Deze boekenplankluidsprekers bieden je een helder geluid en een goede bas dankzij de combinatie van woofer, tweeter en basreflexpoorten. Een maximaal uitgangsvermogen van 100 Watt zorgt voor een groots geluid in elke kamer. Perfect voor een lounge of open woonkamer.


Klassieke vormgeving. Moderne functies

De centrale unit van mat aluminium en de houten luidsprekerkasten doen denken aan het ontwerp van aparte HiFi-onderdelen. Op het heldere kleurenscherm worden de bron of het station, de albumhoes en de informatie over het nummer weergegeven. Met behulp van de knoppen met reliëf kan je het volume, de bronselectie en de afstemming regelen.


Digital Sound Control. Kies een vooraf ingestelde geluidsregeling

Hiphop of zangkoren, symfonie of rockopera? Wat je ook leuk vindt, met de Digital Sound Control-functie van dit microsysteem kan je er nog meer van genieten. Kies uit de vooraf ingestelde geluidsstijlen die zijn ontworpen om het beste in jouw muziek naar boven te halen


Thuis in jouw huis

Dit microsysteem met netvoeding ziet er geweldig uit in elke kamer. Het draadloze Bluetooth-bereik is 10 meter en je kan een smartapparaat opladen via de USB-poort. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening heb je de belangrijkste functies binnen handbereik.


Plus- en minpunten

🟢 Wi-Fi streamen met Spotify Connect, hiermee luister jij al je favorieten afspeellijsten.

🟢 Stel je favorieten voorkeurzenders in voor DAB+ of FM- zenders.

🟢 Koppel je apparaat met de bluetooth en AUX aansluiting.

🔴 Heeft geen digitale ingang voor je TV

Lees meer

Specificaties

Categorieën DAB(+) radio, Philips DAB radio
Producttype Microsysteem
Audiokanalen Stereo
Functies DAB Radio, CD / MP3 Speler, Digitale Speler, Radio, Netwerk Audio Speler, Bluetooth Audio Ontvanger
Die CD, Netwerk, USB Host, Bluetooth
Mediatype CD-RW, CD-R, CD-DA
Geluidseffecten Digitale Geluidsregeling (DSC)
Audiospecificaties Versterker - Bereikbandbreedte - 50 - 20000 Hz - S/N - 65 dB
Kanaal uitgangsnummer 2 kanalen
Uitgangsvermogen 50 Watt
Uitgangsvermogen/totaal 100 Watt
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.