JBL Clip 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Mini Speaker

Vergelijk prijzen van € 52.49 tot € 54.95 van 3 winkels. De laagste prijs voor de JBL Clip 4 Zwart - Draagbare Bluetooth Mini Speaker vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+4
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 54,95
€ 52,49
Nieuw € 53,-
Nieuw € 53,99
Nieuw € 64,99
€ 42,49
Nieuw € 54,90
Nieuw € 64,99
€ 54,95

Productomschrijving

De bluetooth speaker levert ondanks het compacte formaat een kwalitatief geluid. Geniet altijd en overal van het typerende JBL geluid! Met een gewicht van 239 gram, is het gemakkelijk om de speaker overal mee naartoe te nemen.


Lang genieten van muziek

Je geniet tot 10 uur van muziek met deze JBL speaker. Heb je urenlang genoten van muziek maar is hij dan toch echt leeg? Binnen 3 uur heb jij anders weer een volledig opgeladen accu om muziek te luisteren. Met de meegeleverde USB Type-C kabel laad je de hem eenvoudig op.


Waterafstotende speaker

Er is niets leukers dan naar het strand te gaan en naar je favoriete muziek te luisteren. Dan is het natuurlijk wel handig dat je speaker tegen een spatje water kan. Maak je geen zorgen als de JBL nat wordt, hij is waterdicht!


Extra optie(s) voor gebruiksgemak!

Bovendien beschikt de JBL over de mogelijkheid om meerdere apparaten te koppelen, speel dus muziek af vanaf je smartphone of een ander apparaat.


Lees meer

Specificaties

Categorieën JBL speaker, JBL bluetooth speaker, JBL speaker, JBL, JBL Clip
Producttype Luidspreker - draagbaar
Bescherming Stofdicht, waterdicht
Kleur Zwart
Ontwerpeigenschappen Geïntegreerde karabijnhaak clip
Luidsprekertype Actief
Versterker Geïntegreerd
Interfaces Bluetooth 5.1
Type verbinding USB (USB Type-C)
Etikettering IP67
Type Oplaadbaar
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.