JBL Flip 6 - Draadloze stereoluidspreker - Zwart

Vergelijk prijzen van € 109 tot € 149.99 van 6 winkels. De laagste prijs voor de JBL Flip 6 - Draadloze stereoluidspreker - Zwart vind je bij Paradigit.
Bekijk alle prijzen
+4
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 109,-
Nieuw € 149,99
€ 112,95
Nieuw € 119,-
Nieuw € 119,-
Nieuw € 149,99
€ 119,-
Nieuw € 119,99

Productomschrijving

Daar is de opvolger van de JBL Flip 5 dan; JBL Flip 6! Deze compacte Bluetooth speaker levert krachtig en helder JBL-geluid, zoals je van JBL gewend bent. Verbind tot drie telefoons aan de speaker en kies om en om muziek, of koppel meerdere speakers aan elkaar. Op het strand, in het park of thuis; deze speaker kan tegen water en stof, dus je kunt zorgeloos op pad!


Helder geluid

Geniet van het originele JBL geluid, verpakt in een mooi, compact jasje. Het 2-wegs luidsprekersysteem zorgt voor krachtig, helder geluid, zoals je van JBL gewend bent. De racetrack-vormige woofer levert uitzonderlijke lage frequenties en middentonen. En een aparte tweeter produceert duidelijke, heldere hoge frequenties. De geoptimaliseerde dubbele passieve radiatoren zijn afgestemd met behulp van het algoritme van Harman Kardon en leveren een diepe bas. Kortom, leun achterover en geniet van prachtig geluid.


Makkelijke verbinding

Je verbindt de JBL Flip 6 gemakkelijk via Bluetooth 5.1 met drie smartphones, tablets of een ander device en kies om de beurt de muziek. Geef je een feestje en wil je groots geluid? Koppel meerdere speakers aan elkaar met behulp van JBL PartyBoost. In de JBL Portable-app regel je bovendien je audio-instellingen zoals de bas, jij hebt de controle!


Batterijduur tot 12 uur

Met een batterijduur van 12 uur lang hoef jij nooit zonder muziek te zitten. Of je nu in het park, op het strand of thuis bent; dankzij een IP67-certificering hoef jij je geen zorgen te maken over water, stof en een korreltje zand. Je laadt de speaker weer volledig op binnen 2,5 uur in met de meegeleverde USB-C oplaadkabel. De JBL Flip 6 geeft een melding wanneer er zich zout, water of iets anders in de aansluiting bevindt. Hierdoor kun je met een gerust hart de speaker opladen op het strand, in het park of waar dan ook!

Leuk detail; de verpakking van de Flip 6 is gemaakt van recyclebaar papier en het label bestaat uit 90% gerecycled materiaal en soja-inkt.


Plus- en minpunten


Pluspunten

  • De JBL Flip 6 heeft een diepe bas door een geavanceerd algoritme van Harman Kardon.
  • Met het water- en stofdichte IP67-gecertificeerde design kun je de speaker meenemen naar het strand of het park.
  • Koppel deze speaker met meerdere speakers via JBL PartyBoost, zodat je dezelfde muziek in meerdere kamers kunt afspelen.
  • Dankzij de krachtige batterij geniet je tot wel 12 uur achter elkaar van muziek.


Minpunt

  • Je kunt deze speaker alleen koppelen met andere JBL speakers die de PartyBoost functie hebben.


Lees meer

Specificaties

Categorieën
Producttype Luidspreker - draagbaar
Speciale kenmerken PartyBoost
Bescherming Stofdicht, waterdicht
Kleur Zwart
Huisvestingsontwerp Passivradiator
Luidsprekertype Twee-weg - actief
Versterker Geïntegreerd
Interfaces Bluetooth 5.1
Gegevens van de bestuurder Luidspreker: Woofer Driver - Race Track Luidspreker: Tweeter Driver Luidspreker: 2 x Passieve Radiator
Etikettering IP67
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.