BCC Keuken Weken

Van 27 oktober t/m 7 november 2021 vinden de BCC Keuken weken plaats in onze BCC Keuken vestigingen in Groningen, Amersfoort en Zoeterwoude! Tijdens deze dagen organiseren wij kook- en proefdemonstraties en daar kan jij bij aanwezig zijn. Je maakt zo op een leuke en ontspannen manier kennis met de verschillende keukenstijlen en keukenapparatuur van BCC Keuken.


Wat kan je verwachten?

Naast lekker eten, staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om al je vragen over keukenapparatuur en keukens te beantwoorden. Aan de hand van onze interactieve Touch Reality 3D ontwerptafel kun jij je eigen droomkeuken ontwerpen en ook gelijk zien hoe deze eruit komt te zien in jouw huis. Toch liever een ander aanrechtblad en een 5-pits inductiekookplaat? Met een paar klikken is het ontwerp zo aangepast. En zo gaan we door totdat je helemaal blij bent met jouw nieuwe keuken.

Mocht je jouw droomkeuken gevonden hebben en mogen wij daar een offerte voor maken, dan ontvang je hierbij een leuk extraatje; namelijk een heerlijke fles Carapelli luxe olijfolie en een jar gevuld met zelfgemaakte oven-gedroogde tomaatjes.

 

Waar vinden de BCC Keuken weken plaats?

Je bent van harte welkom in onze BCC keuken vestigingen in Groningen, Amersfoort en Zoeterwoude.

Wanneer zijn de BCC Keuken weken?

De BCC Keuken weken vinden plaats van 27 oktober t/m 7 november 2021 op de volgende dagen:

Woensdag van 11:00 tot 18:00

Donderdag van 12:00 tot 19:00

Vrijdag van 11:00 tot 18:00

Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Zondag van 12:00 tot 17:00

In samenwerking met Eatertainment, Carapelli, vaneigenbodem.nl, AEG, Samsung en Bosch.


Onze partners