Design keuken

Luxe en minimalistisch, zo kun je de design keuken het beste omschrijven. Deze keuken overtreft echt in stijl, comfort en technologie.


Strakke lijnen, hoogwaardige afwerking, bijzondere vormging: het zijn kenmerken die passen bij een design keuken. Net als greeploze fronten en de inbouw van hightech apparatuur die je van alle gemakken voorzien. De werkbladen zijn vaak van materialen als natuursteen, dekton en massief rvs. Door de strakke afwerking is een design keuken echt een (tijdloze) keuken voor het leven.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil je graag meer weten over een luxe design keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners