Industriële keuken

Rauw, stoer, robuust. Het zijn de kenmerken van een industriële keuken. De stijl doet denken aan verlaten gebouwen en fabrieken, maar dan in een hippe jas.


Bij een industriële keuken krijg je wat je ziet. Geen poespas, maar functionele elementen en robuust keukenapparatuur. Kleuren die je veel terugziet, zijn grijs, bruin, zwart, donkergroen en beton. In combinatie met accenten van koper, goud, brons en zwart. Het materiaalgebruik is stoer, denk aan beton, natuursteen, staal, ruw hout, metaal en rvs.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil je graag meer weten over de stoere industriële keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners