Laat je inspireren door de leukste weetjes, tips en tricks op het gebied van keukens en lekker koken.

6 gezonde recepten om zelf smoothies en sapjes te maken

Ze zijn super makkelijk om te maken en mega gezond. Waar we het over hebben? Smoothies en sapjes natuurlijk! Check gauw deze recepten om thuis zelf de allerlekkerste smoothies en sapjes te maken!

Zo ziet koken in een slimme keuken eruit

Kijk vanuit de supermarkt in je koelkast, of zet op afstand alvast de vaatwasser aan voordat de visite komt. Zo ziet koken in een slimme keuken eruit!

Van foodprocessor tot keukenrobot: wat kun je allemaal met een keukenmachine?

Een keukenmachine is jouw persoonlijke assistent in de keuken. En omdat er zoveel verschillende machines zijn, vertellen wij je wat je er allemaal mee kan.

Zo maak je je keuken futureproof

Is jouw keuken toe aan een opknapbeurt? Pak het slim aan en maak alvast de overstap naar elektrisch koken en maak je keuken energiezuinig.

Overstappen van gas naar elektrisch koken: kies je voor inductie of keramisch?

Over een aantal jaren kookt heel Nederland gasvrij. Kies je dan voor een keramische kookplaat of toch inductie? Wij helpen je om een keuze te maken.

Koken met een stoomoven; dit zijn alle voordelen!

Dat koken met stoom gezond is, wist je misschien al wel. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan een stoomoven. Wij zetten ze voor je op een rij!

De 5 lekkerste winter koffie recepten om zelf te maken

Van pumpkin spice latte tot een heerlijke kop cappuccino met marshmallows; Wij delen de 5 lekkerste koffie recepten met je!

Ervaar het gemak van gezond frituren met de Airfryer! Alle voordelen op een rij

Grote kans dat je al eens gehoord hebt van de Airfryer. En ja, dit is echt veel gezonder en makkelijker dan frituren. Lees gauw alle voordelen!

De lekkerste soep recepten voor in de blender

Het is herfst en dus kunnen we de soep recepten weer uit de kast halen! Wij hebben onze tips voor de lekkerste soepen op een rij gezet.


Onze partners


 Altijd de meest complete keuken.