Klassieke keuken

De klassieke keuken combineert de stijl van vroeger met een luxe afwerking. Van barokke details en glimmende handgrepen tot keukenfronten met glas. Alsof je in een landhuis woont.


Beeldbepalend in de klassieke keuken zijn de ronde kastgrepen, glimmende materialen, goudtinten en een antieke kraan. Dit accentueert echt de klassieke sfeer. Daarbij is ook het materiaalgebruik chic: gelakt hout, natuursteen en marmer. Alles is sierlijk afgewerkt.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil jij graag meer weten over een warme, klassieke keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners