Landelijke keuken

Met een landelijke keuken creëer je een nostalgische sfeer in huis. Het voelt meteen als thuis, een warme plek met veel gezelligheid. Onmisbaar hierbij is een groot opvallend fornuis, een echte blikvanger. 


Kenmerkend voor een landelijke keuken zijn de ingetogen kleuren, keukenkasten met uitgefreesde motieven en nostalgische handgrepen. En vergeet ook niet de prachtige sierschouw, die je veel terug ziet komen in de landelijke stijl. Qua materiaal kom je in een landelijke keuken veel hout en natuurlijke materialen tegen. Dit creëert meteen een warme sfeer.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil je graag meer weten over een nostalgische landelijke keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners