Retro keuken

Back tot the sixties met een retro keuken. De grafische patronen ontbreken, maar wat voor een hoop vrolijkheid zorgt zijn de felle kleuren. En: je kunt het hierbij zo bont maken als je zelf wilt. 


Wat je veel terugziet in een retro keuken zijn kleine tegeltjes achter het fornuis en kleurrijke keukenkastjes. Vooral de kleuren rood, zwart, roze en pasteltinten worden veel gebruikt. Ook typisch voor deze stijl is een losstaande Amerikaanse koelkast, rond van vorm en fel van kleur. Dit zorgt echt voor een WOW-effect. Qua materiaal mag het in een retro keuken vooral veel glimmen.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil je graag meer weten over de vintage retro keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners