Trend keuken

Met een tijdloze keuken zit je altijd goed. Het ontwerp is eenvoudig, de kleuren zijn neutraal, waardoor deze keuken ook nog eens in ieder interieur past. En: je kunt ‘m makkelijk helemaal naar jouw wens maken.


Wat een tijdloze keuken typeert, is dat hij niet een bepaald hokje past. Daardoor is hij juist tijdloos en niet gekoppeld aan een trend of stijl. Wat deze keuken uitstraalt is soberheid en functionaliteit. Een mooi voorbeeld hiervan is een witte keuken met een antraciet composiet aanrechtblad. Qua afwerking zie je bij dit type keuken hoogglans kastdeuren, een glimmend aanrechtblad en stijlvol zwarte keukenapparatuur.

 

Benieuwd hoe deze keukenstijl in jouw ruimte past?

Wil je graag meer weten over een trend keuken, laat je dan adviseren in onze winkel. Onze adviseurs vertellen je alles over de keukens en laten je aan de hand van Touch reality zien hoe jouw droomkeuken tot werkelijkheid wordt.


Bekijk ook onze andere keukenstijlen


Doe inspiratie op voor je nieuwe keuken

Ben je op zoek naar ideetjes of inspiratie voor je toekomstige uitgeruste keuken? Vraag dan zeker onze brochure aan. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie keukens, de modernste apparatuur, prachtige werkbladen en innovatieve accessoires. Of lees onze inspirerende artikelen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


Onze partners