KEF luidspreker LS50 (Zwart)

1198,-
Nog 1 op voorraad
Kies je leveringsmethode
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Persoonlijk advies in onze 64 winkels
  • We krijgen een 8.9 van onze klanten

Productinformatie

LS50 Black Edition

Celebrate again. Deze keer in het zwart

We hebben weer iets te vieren. Vijf jaar na de lancering van de oorspronkelijke LS50, ter ere van het 50-jarig jubileum van KEF, bieden we u nu een sublieme nieuwe Black Edition aan. Met een diep zwarte Uni-Q driver omhuld door een elegante zwarte trimring geplaatst in een matzwarte metallic afgewerkte behuizing. In een gelimiteerde en genummerde Black Edition uitvoering met dezelfde bekroonde akoestisch verfijnde weergavekwaliteit.

Baanbrekend

Het realiseren van een kleine behuizing die toch in staat is zo’n ruimtelijk geluid voort te brengen, is het resultaat van aanzienlijke R&D-inspanningen. Zowel op het gebied van behuizing, vormgeving van het frontpaneel als het poortontwerp, boort de LS50 tot voor kort onontgonnen bronnen aan. Dit heeft tot diverse patenten geleid. De doorbraken zijn onder meer te danken aan KEF’s moderne onderzoeksfaciliteiten, waar gebruik wordt gemaakt van technieken als Finite Element Analysis en Computational Fluid Dynamics. Hierdoor laat de LS50 andere studio minimonitoren, voor wat betreft de helderheid en precisie, ver achter zich.

Uni-Q®

De LS50 gebruikt revolutionaire technologie, die speciaal werd ontwikkeld voor de Blade, het recentste vlaggenschip van de KEF-luidsprekervloot. Door hier de nieuwste, specifiek voor dit model ontworpen Uni-Q driver aan toe te voegen, heeft de LS50 een extreem grote sweet spot en levert hij een verbluffend direct en helder geluid. En doordat de LS50 zelfs niet het kleinste geluidje toevoegt of weglaat, is hij bovendien moeiteloos precies en waarheidsgetrouw.

Specificaties

Luidsprekers
Aantal luidsprekers 2
Luidspreker soort Boekenplank
Audio
Gemiddeld vermogen 100 W
Gevoeligheid 85 dB
Design
Kleur van het product Zwart
Poorten & interfaces
Verbindingstechnologie Bedraad
Gewicht en omvang
Hoogte luidspreker 30.2 cm
Breedte luidspreker 20 cm
Diepte luidspreker 27.8 cm
Gewicht 7.2 g
Productdetails
EAN 637203216824
Merk KEF
Type LS50 ALL BLACK EDITION

Product reviews

Top

Beoordeling door klanten: 8,8 (6377 beoordelingen)