1. Home
 2. Beeld en geluid
 3. Home cinema systeem
 4. Home cinema systeem
 5. Harman Kardon 2.1 home cinema systeem BDS335/230-B

Harman Kardon 2.1 home cinema systeem BDS335/230-B

De BDS 335 is een compleet 2.1-kanaals, 200-watt, 4K 3D Blu-ray Disc Systeem met Wi-Fi en Bluetooth technologie. Het systeem biedt je het bekroonde Harman Kardon-ontwerp en prestaties in een elegant geïntegreerd audio-systeem.
Ingebouwde speler: Ja
Aantal versterker kanalen: 2.1
Smart TV: Ja
Kleur van het product: Zwart
Totaal vermogen : 300 W
Meer specificaties…
669,00

Thuis bezorgen: Op voorraad

Zelf afhalen: klik hier

Service Plus Polis

Met de Service Plus Polis kunnen wij u onze High Service ook bieden als wettelijke garantie en fabrieksgarantie u in de steek laten.

Afhankelijk van het product en de gekozen looptijd van de polis weet u dan namelijk vier, vijf of zeven jaar lang precies waar u aan toe bent: welk technisch defect uw aankoop ook vertoont, u kunt er zeker van zijn dat de reparatie of vervanging van het defecte product u geen cent kost.

Gedurende de looptijd van de Service Plus Polis

 • heeft u recht op kosteloos herstel of vervanging.
 • hoeft u niet aan te tonen dat het een technisch defect betreft dat buiten uw schuld is ontstaan.
 • betaalt u geen onderzoekskosten.
 • ontvangt u kosteloos een vergelijkbaar product als reparatie niet mogelijk blijkt.
 • maakt BCC het u zo gemakkelijk mogelijk en wordt het product indien nodig bij u thuis gerepareerd of halen we het bij u op. Hiervoor worden geen voorrij- en bezorgingskosten in rekening gebracht.
 • kunt u gedurende de reparatie van uw tv of stofzuiger gratis gebruik maken van een leenapparaat.

De mogelijkheden voor dit product

 1. Wettelijke garantie en fabrieksgarantie € Gratis

U kunt deze mogelijkheden selecteren tijdens het bestelproces.

Zelf afhalen in de winkel?

Bekijk de actuele voorraad in onze winkels. Zeker weten dat dit product nog beschikbaar is als u onze winkel bezoekt? Bestel dan online en haal al na 1 uur af!

Deze plaatsnaam of postcode is helaas niet bekend. Controleer de schrijfwijze en probeer het opnieuw.

Accessoires

Hitachi HDMI kabel HAV115HG (1,5 m)

Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4…
Hoogwaardige videokabel met vergulde aansluitingen. Voldoet aan HDMI 1.4 protocol.HDMI MALE naar HDMI MALE van 1,5 meter.

€ 13,00

Hitachi optische digitale kabel HAA115DFO (1,5 m)

Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5…
Hoogwaardige optisch digitale audiokabel.Toslink MALE naar Toslink MALE van 1,5 meter. Ideaal voor het aansluiten van een DVD speler op een A/V versterker.

€ 13,00

Lexar USB stick JUMPDRIVE16GBS25

Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0,…
Lexar JumpDrive S25 16GB. Capaciteit: 16 GB, Soort aansluiting: USB 3.0, Leessnelheid: 130 MB/s. Formaat: Slide, Kleur van het product: Groen, Wit

€ 13,99

Temium universele afstandsbediening BW0392

3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met…
3-in-1 afstandsbediening met een compact design en eenvoudige bediening. Met deze afstandsbediening kunt u uw TV, DVD speler en satelliet/kabelontvanger bedienen. Gegarandeerde compatibiliteit met oude en nieuwe toestellen.

€ 13,99

Monster overspanningsbescherming EXP 400 AV

Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en…
Bescherm jouw televisie, audio systeem of computer tegen overspanning en bliksem. De Monster EXP 400 AV biedt prima bescherming voor vier apparaten tegen onregelmatigheden die vanuit het lichtnet jouw kostbare hifi, televisie en computer apparatuur kunnen beschadigen of geheel defect laten raken.Fireproof MOV TechnologieMOV's (Metal Oxide Varistors) zijn het basis component in de Power producten van Monster. Zij absorberen de overtollige energie en zetten deze om in hitte. Gewone MOV's kunnen vlam vatten gedurende een langdurige overspanning. Monster's Fireproof MOV's zijn ingekapseld in een ceramische behuizing voor superieure veiligheid. Want waarom zou je apparatuur beschermen als jouw woning en familie nog altijd gevaar lopen?Exclusieve Dual Mode PlusDual Mode Plus technologie verbreekt automatisch de verbinding met het lichtnet om de aangesloten apparatuur te beschermen tegen schadelijke overspanningen en piekspanningen. Op dat moment is er ook een alarmtoon te horen om aan te geven dat de Monster Power unit de apparatuur beschermt heeft.918 joulesDe natuurkundige eenheid joules geeft aan hoeveel energie dit Monster Power product kan absorberen. Hoe hoger het getal, hoe beter het product overweg kan met de overtollige energie die ontstaat bij een stroomstoot of overspanning.Power filtrationDe gepatenteerd Monster Power Filtration technologie elimineert de elektromagnetische en radiofrequente interferentie waar delicate elektronica gevoelig voor is en die de audio en video prestaties doet verminderen. Gewone beveiliging stekkerdozen laten deze ongewenste 'ruis' gewoon door. Het resultaat van de Monster Power Filtration: beter beeld en beter geluid.Antenne/Coax beschermingVoorzien van een coaxiale antenne in-/uitgang ter bescherming tegen bliksem via de kabel (centrale antenne) of satelliet. 2 verlooppluggen van f-pin (standaard) naar IEC stekkers (mannetje en vrouwtje) worden meegeleverd.Live ForeverAlle Monster Power producten zijn voorzien van de unieke "Live Forever" levenslange fabrieksgarantie op de juiste werking van dit product.Extra verzekeringMonster is er zo van overtuigd dat dit Power product zijn werk doet, dat zij tot een waarde van € 50.000 aan aangesloten apparatuur vervangen als die toch onverhoopt defect mocht raken na een bliksem of stroomstoring en correct was aangesloten. Met Monster Power aan je zijde heb je de extra gemoedsrust dat jouw kostbare apparatuur gedekt is. Deze verzekering heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en gaat in op het moment van aanschaf.

€ 29,95

Beschrijving

De nieuwe BDS 335 van Harman Kardon is een compleet 2.1-kanaals, 200-watt, 4K 3D Blu-ray Disc Systeem met Wi-Fi en Bluetooth technologie. Het systeem biedt je bekroonde Harman Kardon-ontwerp en prestaties in een elegant geïntegreerd 2.1-kanaals audio-systeem en houdt u in sync met de huidige draadloze streaming technologie. Opwaardeer jouw Blu-Ray Discs naar 4K resolutie voor je UHD TV en stream muziek via Bluetooth en Wi-Fi of van ingebouwde apps. Koppelen aan je Harman Kardon Wireless HD audiosysteem is gemakkelijk – kies de Harman Kardon Adapt en muziek vult alle kamers in je huis.

Twee 50 watt versterkerkanalen
De twee versterkers van de BDS 335, met 50 watt vermogen per kanaal, voeden de linker en rechter luidsprekers, die beschikken over dual, voice-matched midrange drivers en tweeters voor een consistent geluid. Deze versterker-luidspreker combinatie zorgt voor drastische verbetering van helderheid en realisme van gerichte geluiden, zelfs bij hoge volumes.

Ruimtebesparende 100 watt subwoofer
In tegenstelling tot conventionele, front-firing subwoofers, is de 100 watt, 8 inch (200 mm) sub van de BDS 335 naar beneden gericht, en zorgt voor interactie met de vloer voor een verbeterde basweergave. Regeling van volume, fase en bas-versterking maakt het gemakkelijk om lage tonen met de satelliet-speakers te synchroniseren om vervolgens de prestaties van het systeem af te stellen naar persoonlijke voorkeuren.

Volledig geïntegreerd 4K 3D Blu-Ray home theatre systeem
De BDS 335 is een compleet entertainmentsysteem met twee bijpassende luidsprekers en een downward-firing, 100 watt subwoofer. Het bevat alles wat je nodig hebt voor geweldig surround geluid van vrijwel elke film- of muziekbron. Het systeem combineert de prestaties van de afzonderlijke componenten met het gebruiksgemak van een enkel, volledig geïntegreerd home theater audio-systeem. Als je bovendien beschikt over een UHD televisie, kan de BDS 335  Blu-Ray Discs opwaarderen naar 4K resolutie en je kijkervaring optimaliseren.

Bluetooth Wi-Fi en DLNA 1.5 technologie
De BDS 335 streams audio van vrijwel elk draagbaar apparaat via geïntegreerde Bluetooth en Wi-Fi technologie met MultiConnect, waardoor koppeling met bijna elke tablet, smartphone of laptop mogelijk is. Met MultiConnect is het niet nodig om een apparaat tijdens het streamen van een tweede apparaat te ontkoppelen. De BDS 335 is ook compatibel met DLNA 1.5 voor muziek, foto's en video's en zorgt voor meerdere opties voor het versturen van inhoud via je thuisnetwerk.

Remote-app voor Compatibele iOS en Android smartphones en tablets
De Harman Kardon Remote app, verkrijgbaar in de iTunes App Store en de Google Play Store, breidt de functionaliteit van je systeem uit door het aan te sluiten op jouw compatibele smartphone of tablet om de BDS 335 aan te sturen - zonder gebruik van de afstandsbediening. Het is ook de perfecte functie voor het organiseren en afspelen van muziek vanaf je mobiele apparaat en het thuisnetwerk.

Optionele Multi-Room Wireless met Harman Kardon Adapt
Als je beschikt over Harman Kardon draadloze luidsprekers zoals de Omni 10 of Omni 20, is het eenvoudig om je muziek door het hele huis te laten volgen. Een Harman Kardon Adapt is precies de add-on die je nodig hebt - sluit het aan op de BDS direct audio-uitgang en verbindt je home theater met je Harman Kardon Wireless HD audiosysteem.

Specificaties

Optische drive
Ingebouwde speler Ja
Technische details
Aantal versterker kanalen 2.1
Smart TV Ja
Kleur van het product Zwart
Totaal vermogen 300 W
Front luidspreker
Front speakers RMS vermogen 50 W
Satelliet luidspreker
Draadloze satelliet speakers Nee
Gemiddeld vermogen satelietluidsprekers 50 W
Aantal satellieten 2
Subwoofer
Draadloze subwoofer Nee
Gemiddeld vermogen subwoofer 100 W
Radio
FM radio Ja
Internet radio Ja
Netwerk
Wi-Fi Ja
AirPlay Ja
Ethernet LAN Ja
Bluetooth Ja
Spotify Connect Nee
Google Cast Nee
Poorten & interfaces
Audio Return Channel (ARC) Ja
Aantal HDMI poorten 3
Aantal HDMI ingang(en) 3
Aantal HDMI uitgang(en) 1

Reviews